30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Néhány hete elindultak az ötfordulós versenyek és zajlanak az egyfordulós csapatversenyeink is, de most, rendhagyó módon, engedjék meg, hogy egy másik szervezet versenyére hívjuk fel a figyelmüket.

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány ismét meghirdette a már hagyományosnak számító versenyét, a Tőzsdejáték középiskolásoknak vetélkedőt. A versenyről minden információt megtalálhatnak a verseny honlapján (https://kebaverseny.hu/). A versenyt céljával, a pénzügyi kultúra erősítésével a magunk részéről maximálisan egyetértünk, ezért fog a mi versenyünkben is erőteljesen megjelenni idén, mind történelem, mint földrajz tárgyból. Úgy gondoljuk, hogy ezek a programok jól illeszkednek egymáshoz, így amit a diákok megtanulnak nálunk, azt hasznosíthatják ott is (és fordítva).

A Tőzsdejáték középiskolások verseny nevezési határideje: 2018. november 7., de a szervezők szerint érdemes már korábban is regisztrálni, hogy a diákok már a verseny előtt gyakorolhassanak.

A verseny legjobb csapatai és a felkészítő tanáraik értékes nyereményekkel gazdagodnak. A részletekért tehát keressék a verseny honlapját:

https://kebaverseny.hu/