30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Csapatunk

Kraulis Mónika

Kraulis Mónika

Ügyvezető, versenyszervező

Mónika 2003 óta a Hebe Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, jelenleg az Időutazó, és a Világjáró 4 fordulós versenyek koordinátora, az olvasóversenyek megálmodója és vezetője valamint a történelem, irodalom és földrajz témájú egyfordulós projektversenyek szervezője. A Magyargyerek nemzetközi levelező verseny is az ő kezdeményezésére indult el.

Tovább olvasom

A cégalapítás előtt két nagy multinacionális vállalatnál dolgoztam 10 évig személyügyi szakemberként és felsővezetőként. 2007-ben elhatároztuk Marcsival, a testvéremmel, hogy vállalkozást alapítunk, ezért az üzleti életet feladtam. Nagy kihívás és öröm számomra, hogy mindig új dolgokat találjunk ki, amelyek előrébb lendítik cégünket a nehéz gazdasági viszonyok között is. Testvéremmel mindketten részt veszünk a feladatlapok készítésében, sőt ha időnk engedi a javításban is.

Ecker Marcsi

Ecker Marcsi

Ügyvezető, versenyszervező

Ecker Marcsi 2003 óta a Hebe Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Jelenleg a Play and Win és a Böngész versenyek koordinátora, és az alsó tagozatos, a nyelvtan és a nyelvi egyfordulós projektversenyek felelőse. 

Tovább olvasom

Így ír magáról:

Angol tanárnak tanultam, és évekig angolt tanítottam. Közben elvégeztem az ELTE művelődésmenedzser képzését média specializációval, majd a budapesti Business Schoolban egy éves média képzésen vettem részt.  Testvéremmel 2003-ban megalapítottuk cégünket a HEBE Kft-t. 2007-ben elindítottuk országos levelező versenyeinket.Közben egy kis kitérő erejéig a Magyar Televíziónál dolgoztam, de visszahúzott a szívem, és teljes lendülettel belevetettem magam a versenyszervezésbe és a feladatlapok készítésébe. Nagyon élvezem a sokrétű munkát. Különösen a gyerekek kreativitása, lelkesedése visz előre, hogy újabb és újabb érdekes versenyeket és feladatokat találjunk ki nekik.

Ecker Károly

Ecker Károly

informatikai és marketingmunkatárs

2012 óta főállású informatikai és marketingmunkatárs.

Tovább olvasom

Honlapjaink arculatának kialakításán dolgozom, tartalommal töltöm fel azokat. Levelezőversenyeink menedzselésében is részt veszek, kapcsolatot tartok a tanárokkal. Én vagyok a felelős a híreink eljuttatásáért jelenlegi és leendő ügyfeleinknek. Marketingkampányainkat én tervezem és vezetem.  Jelenleg két nagyobb informatikai fejlesztési projekten dolgozom, ősztől megújul honlapunk, és az online nevezés és automatikus adatfeldolgozás is könnyíti munkánkat.

Cégünk 5 fős irodai csapatát egy körülbelül 30 fős külsős tanárokból álló szakmai csapat egészíti ki.