fbpx
30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Csapatunk

Kraulis Mónika

Kraulis Mónika

Ügyvezető, versenyszervező

Mónika 2003 óta a Hebe Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, jelenleg az Időutazó, a Szivárványhíd és a Világjáró versenyek koordinátora, valamint a történelem, irodalom és földrajz csapatversenyek szervezője. A magyargyerek.com nemzetközi levelező verseny kitalálója.

Tovább olvasom

A cégalapítás előtt két nagy multinacionális vállalatnál dolgoztam 10 évig személyügyi szakemberként és felsővezetőként. 2007-ben elhatároztuk Marcsival, a testvéremmel, hogy vállalkozást alapítunk, ezért az üzleti életet feladtam. Nagy kihívás és öröm számomra, hogy mindig új dolgokat találjunk ki, amelyek előrébb lendítik cégünket a nehéz gazdasági viszonyok között is. Testvéremmel mindketten részt veszünk a feladatlapok készítésében, sőt ha időnk engedi a javításban is.

Ecker Marcsi

Ecker Marcsi

Ügyvezető, versenyszervező

Marget Marcsi 2003 óta a Hebe Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Jelenleg a Play and Win, a Spiel und Gewinn és a Böngész versenyek koordinátora, és az alsó tagozatos, a nyelvtan és a nyelvi egyfordulós csapatversenyek felelőse. 

Tovább olvasom

Így ír magáról:

Angol tanárnak tanultam, és évekig angolt tanítottam. Közben elvégeztem az ELTE művelődésmenedzser képzését média specializációval, majd a budapesti Business Schoolban egy éves média képzésen vettem részt.  Testvéremmel 2003-ban megalapítottuk cégünket a HEBE Kft-t. 2007-ben elindítottuk országos levelező versenyeinket.Közben egy kis kitérő erejéig a Magyar Televíziónál dolgoztam, de visszahúzott a szívem, és teljes lendülettel belevetettem magam a versenyszervezésbe és a feladatlapok készítésébe. Nagyon élvezem a sokrétű munkát. Különösen a gyerekek kreativitása, lelkesedése visz előre, hogy újabb és újabb érdekes versenyeket és feladatokat találjunk ki nekik.

Ecker Károly

Ecker Károly

informatikai és marketingmunkatárs

2012 óta főállású informatikai és marketingmunkatárs.

Tovább olvasom

Honlapjaink arculatának kialakításán dolgozom, tartalommal töltöm fel azokat. Levelezőversenyeink menedzselésében is részt veszek, kapcsolatot tartok a tanárokkal. Én vagyok a felelős a híreink eljuttatásáért jelenlegi és leendő ügyfeleinknek. Marketingkampányainkat én tervezem és vezetem.  Jelenleg két nagyobb informatikai fejlesztési projekten dolgozom, ősztől megújul honlapunk, és az online nevezés és automatikus adatfeldolgozás is könnyíti munkánkat.

Cégünk 5 fős irodai csapatát egy 50 fős külsős tanárokból álló szakmai csapat egészíti ki.