30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Tanárok írták

Nagyon szeretem az Önök által szervezett versenyeket,sokat tanulnak belőle a gyerekek és szívesen oldják a feladatokat. Remek csapatépítő. Nagyon köszönöm a sok,színes feladatot! 🙂 Tisztelettel:

Bné P. Katalin (Szigetmonostor)

Nagyon örvendetes, hogy még vannak olyan vállalkozások, akik elkötelezettek a jövő nemzedék iránt, és azzal, hogy odafigyelnek és díjazzák a pedagógusok néha igen kemény munkáját hozzá járulnak a pedagógusok sokszor anyagiakban nem kifejezhető megbecsüléséhez.

L.Vilmos Csongor

Diószegi Kis István Református Általános Iskola

A Szivárványhíd versenyek egyes fordulóiban rendkívül színvonalas, érdekes feladatokkal találkozunk, sőt a tananyag kiegészítésére is többségük nagyon jól használható. Ezért külön is szeretnék köszönetet mondani az összeállítóknak. Természetesen igyekszünk jövőre is megismertetni a diákokkal a versenyüket.

További eredményes munkát kívánok!

Csóti Marianna – Békescsaba

Köszönöm szépen a pontosítást és az utánajárást kisfiam „ügyében”.
Nagyon örülünk! Nagyon el volt keseredve, de hála Önnek megoldódott!
A jővő évben mindenképp szeretnénk legalább ennyi, Önök által szervezett levelezőversenyen indulni!
A további sikeres együtt működés reményében kívánok-kívánunk a Hebe csapatának nagyon kellemes nyarat!

Rné

Örömmel fogadtuk felhívásukat a Szivárványhíd ötfordulós irodalmi és műveltségi levelezőversenyükre.

Rendkívül színvonalasnak tartjuk a feladatokat, és külön üdvözöljük, hogy már ebben a tanévben elkezdték a szervezését, így lehetőséget biztosítva a gyerekeknek arra, hogy a nyári szünidő alatt el tudják olvasni az érintett műveket.

K. Anikó tanár

Köszönjük a lehetőséget, hogy veletek versenyezhettünk. Kiválóak voltak a feladatok, a gyerekek nagyon élvezték és sokat tanultak általa. Nagyon boldogok vagyunk, hogy 2 csoportom is nagyon előkelő helyen végzett, köszönjük a munkátokat.

S. Éva

Budapest Jókai Mór Ált. Isk.

Megkaptam szíves küldeményét az oklevelekkel. Köszönöm a gyermekek nevében is.

F. Ferencné

Köszönjük az okleveleket és iskolánkba megküldött dicsérő szavakat! nagyon jól estek.

R.Mária Kisújszállás

Köszönöm a levelét és még egyszer köszönjük a nagyszerű feladatlapot. A 4. osztályos tanulók nagy örömömre 3. helyezést értek el a kategóriájukban.

S. Anita

Köszönjük szépen a versenyt, a fiúk nagyon boldogok voltak, hogy fődíjat nyertek! Koch Barnabás és Trupp Zalán (3-4. osztály) Dombóvárról a kirándulást szeretné a kislődi Sobri Jóska Kalandparkba.:)))))
Szeretnék érdeklődni, hogy oklevelet is kapnak az első helyezettek?

D. Anita

Kérésére röviden szeretném értékelni a versenyt. Számomra szimpatikusak voltak a feladatlapok, az tetszett bennük a leginkább, hogy több kreatív feladat is a gyerekek rendelkezésére állt, s úgy vettem észre, hogy ezeket kedvelték a tanulók is a legjobban. Továbbá jónak találtam, hogy olyan kérdéskörök merültek fel, amelyek távolabbról kapcsolódnak az irodalomhoz és aktualitásokat tartalmaztak.

További jó munkát kívánok, üdvözlettel:

S. Ildikó

Szeretnénk megköszönni a 3 fordulós irodalmi verseny izgalmas, kreativitást, kutató- és alkotómunkát igénylő feladatait. Az Önök kérdéseinek köszönhetően tett iskolánk 64 tanulója színházlátogatást a napokban Nyírbátorban, hiszen a feladatmegoldás közben találtunk rá Petőfi A helység kalapácsa című művének május 15-i előadására.
Biztos vagyok abban, hogy jövőre ismét több csoporttal jelentkezünk irodalmi – és remélem, nyelvtani – versenyeikre is.
Tisztelettel: Véghné Tomkó Beáta

Véghné Tomkó Beáta

A Móri Petőfi Sándor Általános Iskola kis  5. osztályos csapata  nagyon élvezte a versenyt, mindig izgatottan várták az újabb és újabb feladatokat, s természetesen nagyon örültek, hogy első helyezést értek el. A fődíj elnyerésének lehetősége is motiváló erő volt, ennek ellenére most úgy döntöttek, hogy a szóbeli fordulón ebben az évben nem szeretnének részt venni. Ennek   főként  objektív ( erdei iskola, ételallergia és táborozás összefüggései, stb.)  okai  vannak.

Köszönjük a lehetőséget, s azt már most tudjuk, hogy a következő tanévben is szeretnének indulni – s szerintem ez az egyik legjobb visszajelzés a versenyről.

Vné magyartanár

Nagyon örültünk Eszter  2. helyezésének. Nagyon tetszettek a feladatok.
Neked és csapatodnak pihentető nyári szünetet kívánunk.

Á. Éva

Nagyon szépen köszönöm tájékoztató levelet! Megnéztük az eredményeinket, örülök nekik. Mi, nagyon hasznosnak tartottuk a versenyt! Várjuk az okleveleket!

Köszönjük igazgató asszonyunk tájékoztatását is!

Katalin

Örömmel és köszönettel fogadjuk csapatunk nyereményét és a hozzá küldött gratulációt az „Es weihnachtet schon” karácsonyi verseny Teens kategóriában elért 2. helyezésért!
A verseny feladatai nagyon színesek és érdekesek voltak, a jövőben is szívesen vennénk részt hasonló versenyeken. Kellemes ünnepeket és további sikeres versenyszervezéseket kívánunk!

Gruppe "Wunderkerze" aus Debrecen

Irinyi J Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola

Nagy örömmel vettünk részt már többedszerre a Play and Win! versenyen.
Tetszettek a témakörök és a érdekesen megszerkesztett feladatlapok.
A gyerekek motiváltságának köszönhetően a tavalyi 2. helyezés után idén a Starter csoportban 3. helyezést sikerült elérni.

Pnéi Enikő

Szent Mór Iskolaközpont, Pécs

Nem gondoltam egy percig sem, hogy nyernénk, mert a gyerekekkel kicsit magasabb kategóriával neveztem be, hogy közben tanulhassanak. Csak fontos volt nekem, hogy beérkezett-e egyáltalán!!!
És az oklevélnek nagyon fognak örülni! 🙂

I. Szilvia