30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Akik támogatják versenyeinket:

PEOPLE TEAM Alapítvány

A PEOPLE TEAM Alapítvány 1990 óta szervez nyári táborokat. Partneri kapcsolatunk a PEOPLE TEAM Alapítvánnyal már több mint egy évtizedre nyúlik vissza.

Így írnak magukról:

„Amikor tábort szervezünk, a gyerekek érdeklődési körére reflektáló, szabad, innovatív alkotóműhelyt hozunk létre, ahol a játékos, élményalapú tanulás valódi közösségek létrejöttével és szórakozással párosul. Táborunk iskola is – olyan, amilyenre diákként mi magunk is vágynánk. »Ugye te is azt csinálod, ami neked legkedvesebb? Nem véletlen. Én is ahhoz értek leginkább, amit legjobban szeretek. Megmutatom, és csináljuk együtt!« Nálunk így működik.”

A Hebe Kft. és a PEOPLE TEAM Alapítvány együttműködése azonos pedagógiai értékek és szándékok mentén történik.

https://peopleteam.hu/
https://legjobbtabor.hu/
https://legjobbtaborok.hu/
https://napkozistaborok.hu/
https://gyermektabor.info/

Maped

A francia iskolaszergyártó már több évtizede hosszú élettartamú, vidám és innovatív iskolaszerekkel kápráztat el minden korosztályt.

A Maped termékek széles választékában ergonomikus kialakítású és játékos dizájnt ötvöző iskolaszerekkel találkozhat. Használatukkal biztos lehet abban, hogy megbízható eszközöket ad gyermekei kezébe, melyekkel kivételes élmény lesz a tanulás és a kreatív alkotás egyaránt.

Élénk színű és ergonomikus rajzeszközökkel támogatják a gyerekek fantáziájának kibontakozását a levelezőverseny alkalmával is. A termékválasztékról bővebben itt tájékozódhat: www.ilovemaped.hu

English Kiddy Books

Angol nyelvű gyermekkönyvek babakortól felnőtt korig. Játék, nyelvtanulás, mese, kreatív foglalkoztatók. Kedvelj minket és kövesd aktuális ajánlatainkat!

Libra Books

Libra könyvesbolt – Nyelvkönyvbolt
Nagy örömünkre szolgál, hogy immár második éve  a Libra Nyelvkönyvbolt is versenyünk támogatása mellé állt. Értékes könyvekkel, könyvcsomagokkal, digitális tananyagokkal támogatják idei angol versenyeinket.

http://nyelvkonyvbolt.hu/

Csodák Palotája

A Csopa Magyarország vezető kulturális szórakozóhelye olyan hely,

  • ahova a fiatalok szivesen járnak, hogy tartalmasan töltsék el a szabadidejüket,
  • ahol a hazai és külföldi családok minden korosztály számára izgalmas tudományos szórakozást találnak,
  • ahol a pedagógusok megmutatják, hogy örömteli felfedezés útján is lehet tanulni.

www.csodakpalotaja.hu

Móra Kiadó

Gyermekirodalommal kétszer a Föld körül, avagy 65 éves a Móra Kiadó

Az első könyves élményt nyújtó babakönyvtől a gyermekversen, meseregényen, a kamaszoknak szóló irodalmon túl a felnőtt- és a gyermekirodalom határmezsgyéjén egyensúlyozó rendhagyó kötetekig, valamint életműsorozataival minden korosztálynak kínál értékes és érdekes irodalmi alkotásokat.
Korábbi „Jóra nevel a Móra” szlogenjének megfelelően a minőségi gyermekirodalom legmeghatározóbb hazai szereplője. A régi és új értékek jól megférnek egymás mellett, a kortárs szerzők egyre nagyobb szeletét képviselik a kiadó választékának.
Évente közel 200 címet jelentet meg.

www.mora.hu

Kossuth Kiadó

A Kossuth Kiadó a magyar könyv- és multimédia piac egyik vezető szereplője. A több mint 50 éves múlttal  rendelkező cég üzletpolitikájának homlokterében a folyamatos innováció áll. A kiadó célja, hogy mindenkor magas színvonalú és értékes ismeretterjesztő műveket adjon  olvasói kezébe.

A Magyar könyvkiadók  és – kereskedők szavazataival az ÉV KIADÓJA 2012-ben a Kossuth Kiadó.

http://www.kossuth.hu/