30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Akik támogatják versenyeinket:

People Team Alapítvány

A People Team Alapítvány 1990 óta szervez nyári táborokat. Partneri kapcsolatunk a People Team Alapítvánnyal már több mint egy évtizedre nyúlik vissza.

Így írnak magukról:

“A PT tématáboraiban nemcsak szórakozást és vakációs élményeket, hanem tudást is kapnak a táborozók. A délelőttöket mindenki a választott témával, a délutánokat és az estéket pedig fakultatív vagy egyszerre az egész társaságnak szóló programokkal tölti.”

A Hebe Kft. és a People Team Alapítvány együttműködése azonos pedagógiai értékek és szándékok mentén történik.

https://peopleteam.hu/


Maped

A francia iskolaszergyártó már több évtizede hosszú élettartamú, vidám és innovatív iskolaszerekkel kápráztat el minden korosztályt.

A Maped termékek széles választékában ergonomikus kialakítású és játékos dizájnt ötvöző iskolaszerekkel találkozhat. Használatukkal biztos lehet abban, hogy megbízható eszközöket ad gyermekei kezébe, melyekkel kivételes élmény lesz a tanulás és a kreatív alkotás egyaránt.

Élénk színű és ergonomikus rajzeszközökkel támogatják a gyerekek fantáziájának kibontakozását a levelezőverseny alkalmával is. A termékválasztékról bővebben itt tájékozódhat: www.ilovemaped.hu

English Kiddy Books

Angol nyelvű gyermekkönyvek babakortól felnőtt korig. Játék, nyelvtanulás, mese, kreatív foglalkoztatók. Kedvelj minket és kövesd aktuális ajánlatainkat!

Libra Books

Libra könyvesbolt – Nyelvkönyvbolt
Nagy örömünkre szolgál, hogy immár második éve  a Libra Nyelvkönyvbolt is versenyünk támogatása mellé állt. Értékes könyvekkel, könyvcsomagokkal, digitális tananyagokkal támogatják idei angol versenyeinket.

http://nyelvkonyvbolt.hu/

Csodák Palotája

A Csopa Magyarország vezető kulturális szórakozóhelye olyan hely,

  • ahova a fiatalok szivesen járnak, hogy tartalmasan töltsék el a szabadidejüket,
  • ahol a hazai és külföldi családok minden korosztály számára izgalmas tudományos szórakozást találnak,
  • ahol a pedagógusok megmutatják, hogy örömteli felfedezés útján is lehet tanulni.

www.csodakpalotaja.hu

Móra Kiadó

Gyermekirodalommal kétszer a Föld körül, avagy 65 éves a Móra Kiadó

Az első könyves élményt nyújtó babakönyvtől a gyermekversen, meseregényen, a kamaszoknak szóló irodalmon túl a felnőtt- és a gyermekirodalom határmezsgyéjén egyensúlyozó rendhagyó kötetekig, valamint életműsorozataival minden korosztálynak kínál értékes és érdekes irodalmi alkotásokat.
Korábbi „Jóra nevel a Móra” szlogenjének megfelelően a minőségi gyermekirodalom legmeghatározóbb hazai szereplője. A régi és új értékek jól megférnek egymás mellett, a kortárs szerzők egyre nagyobb szeletét képviselik a kiadó választékának.
Évente közel 200 címet jelentet meg.

www.mora.hu

Kossuth Kiadó

A Kossuth Kiadó a magyar könyv- és multimédia piac egyik vezető szereplője. A több mint 50 éves múlttal  rendelkező cég üzletpolitikájának homlokterében a folyamatos innováció áll. A kiadó célja, hogy mindenkor magas színvonalú és értékes ismeretterjesztő műveket adjon  olvasói kezébe.

A Magyar könyvkiadók  és – kereskedők szavazataival az ÉV KIADÓJA 2012-ben a Kossuth Kiadó.

http://www.kossuth.hu/

Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. – Vaszary Galéria, Jókai Mór Emlékház, Városi Helytörténeti Gyűjtemény, Kiállítások, Programok.

http://furedkult.hu/

Hadtörténeti Intézet és Múzeum

A HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum a Magyar Honvédség egyik legjelentősebb tudományos, közgyűjteményi és kulturális intézménye. 2005-től folyamatosan nyíltak és nyílnak a Magyarország katonai története című állandó kiállítás különböző történeti korszakokhoz kapcsolódó fejezetei, ezek mellett több időszaki kiállítás is megtekinthető. A Múzeum vidéki filiáléi egy-egy fegyvernem, szolgálati ág gazdag tárgyi emlékanyagából nyújtanak válogatást az érdeklődő közönség számára.

Állandó kiállításaink:

„Jelszavaink valának: haza és haladás”. Magyarország hadtörténete 1815 – 1866 között.

„Boldog Békeidők. A Monarchia hadserege”. Magyarország hadtörténete 1867 – 1914 között.

„Piavétól a Donig – a Dontól a Dunáig”. Magyarország katonai története 1918-tól 1948-ig.

„… és legördült a vasfüggöny.”  Magyarország katonai története 1948-1968 között.

http://www.militaria.hu/