30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Pedagógus napi akció – 1000 Ft kedvezmény már egy nevezéstől!

Május 31. és június 4. között óriási pedagógus napi akciót tartunk. Minden versenyünkre pedagógus kedvezménnyel lehet nevezni!

  • 4 fordulós Böngész, Időutazó, Play and Win! Spiel und Gewinn!
  • Nyári olvasóversenyek
  • Mindent a sportról egyfordulós projektverseny
  • Csodálatos Magyarország egyfordulós projektverseny
  • Hello New York! egyfordulós angol nyelvű projektverseny
  • Hallo Wien! egyfordulós német nyelvi projektverseny

A nevezés leadásakor legfelül a pedagógus kedvezményt válasszátok ki, és a megjegyzésbe írjátok be: Pedagógus napi akció 2024! Vigyétek hírét akciónknak! Ezt a kedvezményt kifejezetten pedagógusok számára indítjuk.

4 fordulós angol nyelvi verseny

A Play and Win! egy országos, angol tanulmányi verseny, amely az idei tanévben ünnepli 19. születésnapját. Versenyünkön szókincsfejlesztő feladatok rejtvények, érdekes youtube hallás utáni és olvasott szövegértési feladatok, kreatív projektmunkák várják az angol nyelvet kedvelő diákokat. 

4 fordulós német nyelvi verseny

A Spiel und Gewinn! egy német  tanulmányi verseny, ahol szókincsfejlesztés, rejtvények, érdekes youtube szövegértési feladatok, kreatív projektmunkák várják a német nyelvet tanuló diákokat.

4 fordulós történelmi verseny

Időutazó országos tanulmányi versenyünkön rejtvényes feladatok, kreatív projektmunkák várják a történelem iránt érdeklődő diákokat.
Minden fordulóhoz elkészítik versenyzőink az Időutazó naplóját, amelynek segítségével az adott történelmi kor részévé válhatnak.

4 fordulós verseny ovisoknak és alsósoknak

4 fordulós Böngész versenyünkben az alsó tagozatos diákok tantárgyanként fejleszthetik készségeiket és tudásukat rejtvényes, kreatív és kézműves feladatokon keresztül.

Egyfordulós projektverseny a sportról

Új egyfordulós projektversenyünk központi témája a sport. Már egészen kis kortól kulcsszerepet játszik a sport a kiegyensúlyozott élet megteremtésében.

Ezért fontos, hogy a gyerekek megismerkedjenek a sportban rejlő lehetőségekkel. Feladatainkon keresztül különböző sportágakat, híres sopotolókat és olimpikonokat mutatunk be, valamint érdekes sporttal kapcsolatos rekordokat.

Kalandozunk a harcművészet és küzdősportok világába, valamint visszatekintünk néhány érdekességre az olimpiákkal kapcsolatban.

Izgalmas feladatokkal, kreatív projektekkel várunk benneteket.

A verseny indulása: 2024. május 27.

Egyfordulós projektverseny Magyarországról

Fantasztikus időutazásra hívunk benneteket Magyarország jelenébe, múltjába és jövőjébe. A 21. század lehetővé teszi a magyar embereknek, hogy könnyedén túllépjenek hazájuk határain az Európai únió megerősödése és az online világ térhódítása által.

Emellett azonban nagyon fontosnak tartjuk, hogy a magyar diákoknak alapos és pontos ismeretei legyenek hazájukról.

Képzeletbeli utazásra invitálunk benneteket, amelyen az ország építészeti, kulturális és természeti nevezetességei mellett olyan érdekességekkel is megismerkedhettek, mint a hungarikumok, vagy a legízletesebb magyar gasztronómiai fogások.

A verseny indulása: 2024. május 27.

Kreatív angol nyelvi projektverseny

Fedezzük fel együtt ezt a különleges várost, amely egy önálló szigetet képez Amerikai Egyesült Államok kulturális társadalmi és gazdasági térképén.

A verseny indulása:
2024. május 27.

Projektverseny Ausztria fővárosáról

Fedezzük fel együtt Ausztria fővárosát!
Látogassunk el Bécsbe, és ismerjük meg ennek a csodálatos városnak a múltját és jelenét!
A rengeteg látnivalón kívül igazi kulturális és kulináris utazásra is invitálunk benneteket, mely során megtudhatjátok, mi ennek a csodaszép városnak a titka, miért vonz több millió turistát évente, és mitől ilyen élhető város.

A verseny indulása: 2024. május 27.

Olvasókihívás

Feladatlapjainkkal szeretnénk a kötelező és ajánlott olvasmányok feldolgozását a diákoknak színesíteni és megkönnyíteni.

Erre az Olvasókihívásra egész tanévben lehet jelentkezni.

Olvasóversenyünk célja az, hogy olyan alkotó szellemű gyerekeknek nyújtsunk szórakoztató időtöltést, akik szeretnének egy-egy mesében, regényben elmélyülni. Feladataink segítségével a diákok részévé válhatnak a történetnek, ízlelgethetik a szavak és mondatok varázserejét és kreatívan is megeleveníthetik a történetet.

Versenyünk 2024. június 24-én indul.