30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Kedves Tanárok!

Meghívunk benneteket a PEOPLE TEAM Alapítvány és a HEBE Kft. 2020-as módszertani és toborzó konferenciájára, amelynek a Készüljetek a jövőre! címet adtuk.

Közös alapértékünk a fiatalok iránti mély elköteleződés. A PEOPLE TEAM újgenerációs nyári táborai a 21. század kompetenciáit erősítő élményeket nyújtanak, a HEBE versenyei pedig az iskolások legkedvesebb tantárgyaival rokon témákon keresztül fejlesztik a kreativitást, a gyerekek problémamegoldó képességét, valamint segítik őket a csapatműködés stratégiáinak elsajátításában.

A jövőre készítjük fel a nebulókat – csakúgy, mint az elhivatott oktatók.

A pedagógusok küldetése feltérképezni a leghatékonyabb módszertani alternatívákat, amelyek segítségével felvértezik diákjaikat a holnap kihívásaival szemben. Ebben kívánunk támogatást nyújtani.

Meghívtuk Pappné Oláh Tündét, dr. Máthéné Jassó Anikót és Péter Anikót, a Pajta Tudásstúdió munkatársait, dr. Csinády Ritát, Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Program veszprémi régióvezetőjét, valamint Kalocsai Gabriella pedagógust, hogy megismertessék veletek azokat a technikákat, amelyekkel ők erősítik a gyerekek esélyeit a sikeres és élvezetes tanuláshoz.
Bemutatjuk a HEBE és a PEOPLE TEAM munkáját, valamint partnerprogramunkat, amelynek célja a tanítványaikhoz leginkább közel állókat eredményesen bevonni a tevékenységünkbe.

A szakmai nap időpontja: 2020. február 5., szerda, 10:00–15:00
Helyszíne: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, Budapest VI., Eötvös u. 10.
Ellátás: tízórai, kávé, frissítők, szendvicsebéd
A rendezvény ingyenes, és minden résztvevő egy szépirodalmi könyvet kap ajándékba a Pongrác Kiadó választékából.

Férőhelyek száma: 100>
Jelentkezési határidő: 2020. január 24., péntek – vagy a létszám eléréséig
Jelentkezés: kraulismonika@hebe.hu
 

Szeretettel várunk Benneteket!

Kraulis Mónika
kraulismonika@hebe.hu

Palotás Attila
palotas.attila@peopleteam.hu
https://peopleteam.hu/konferencia