30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Kalandozások a mágia birodalmában

3 fordulós téli levelezőverseny

Kinek ajánljuk versenyünket?

Olyan 10-18 év közötti fiataloknak akik szeretnének komolyabban megismerkedni Harry Potter világával. A 6 hetes verseny alatt az első Harry Potter kötetet (Harry Potter és a bölcsek köve) kell elolvasni. Használni fogjuk a Harry Potter Utazás a mágia történetében című könyvet (a borítót lásd alul) . Ez többféle kiadásban is megjelent. Bármelyik használható. Javasoljuk, könyvtárból vegyétek ki a könyvet, ha túl drágának találjátok.

A verseny levelezős, tehát ti kitöltitek a feladatlapokat, visszakülditek nekünk. Mi kijavítjuk és megjegyzésekkel ellátva visszaküldjük nektek a verseny végén.

A verseny menete:

Indulás: 2019. augusztus 1.

A verseny 6 héten keresztül tart, és 3 fordulóban mérhetitek össze tudásotokat.

A fordulók 2 hetente fognak megjelenni. Minden forduló 3 feladatból fog állni, amelyekből 2 rejtvényes,és egy kreatív feladat lesz.

A feladat megoldásra fordulónként 2 hét áll rendelkezésre. Ha nyaraltok, küldhettek egyben is két fordulót. A kitöltött feladatlapokat megadott határidőre postai úton kell szerkesztőségünkbe eljuttatni.

Jelentkezni 10-18 éves korig lehet.

Nevezési díj: 3900 Ft/fő

Erre a versenyre csak egyénileg lehet jelentkezni.

Díjazás: Külön értékeljük a 10-13, külön a 14-18 éves korosztályt. Az első három helyezést elért versenyző ajándékcsomagot és oklevelet kap. Minden versenyző, aki mindhárom fordulót beküldi, oklevelet kap.

Ikon
SZÓSUDOKU Harry Potter