30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Az év tanára díj 2021 - Hebe Kft.

Egy igazán jó tanár emléke egész életünkben elkísér. Útravalóját, amely tudásból, emberségből, lelkesedésből és sok más emberi kvalitásból tevődik össze, életünk során sokszor elővesszük és használjuk. A Hebe Kft. 7 évvel ezelőtt indította az Év Tanára díjat, és évente megrendezi az Év Tanára díjkiosztót. Ezen a rendezvényen nagyjából 50 tanárt látunk vendégül.

 

Célunk

Célunk az, hogy kifejezzük tiszteletünket és nagyra becsülésünket azon tanárok iránt, akik áldozatos munkával foglalkoznak a gyerekekkel tanulmányi versenyeinken. Emellett szakmai konzultáció keretein belül a 21. századi tehetséggondozásról és kompetenciákról gondolkodunk együtt a kollégákkal.

Ki kapja?

E megtisztelő címet és a vele járó ajándékcsomagot, emlékplakettet és oklevelet a diákok ajánlásai alapján ítéljük oda tantárgyanként egy tanárnak. Minden meghívott tanár oklevelet és ajándékot kap. Összesen ötven tanárt hívunk meg rendezvényünkre. Őket az öt tantárgyban versenyző diákok ajánlásai alapján választjuk a tantárgyanként beérkezett nevezések arányában.

A jelölés menete

Az Év Tanára megtisztelő címre tantárgyanként nevezhetik versenyzőink azokat a tanárukat, akik versenyeink valamelyikében kísérik őket. A beérkező jelölésekből a Hebe Kft. munkatársaiból álló 3 fős csapat választotta ki azokat a tanárokat, akiket meghívunk a rendezvényre. Ezen kívül meghívást kap néhány olyan tanár is, aki hosszú évek óta foglalkozik versenyeinkkel és nagy számban nevez versenyzőket. Ők a Hebe Kft. jelöltjei.

2021 – Az év tanára

Az idén 100 tanárt jelöltek Év tanára díjunkra, ebből a Hebe zsűri 50 kollégát fog meghívni a szeptemberi rendezvényre. 2021-ben ősszel ezzel a rendezvénnyel indítjuk az új tanévet. Jelenleg összesítettük a beérkezett nevezéseket egy Excel táblázatban.

Ikon
Az év tanára jelöltek listája

A tantárgyak, osztályok között alul a munkalapokban lehet lapozni. Minden kollégának szeretettel gratulálunk. Nagy elismerés ez, amely szakmai munkáját, emberi értékeit tükrözi, és a legfontosabbaktól, a gyerekektől és a szülőktől érkezett.

Augusztus folyamán a zsűrink kiválasztotta azokat a pedagógusokat, akik meghívást kaptak szeptemberi díjkiosztó konferenciánkra.

A járványhelyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, a rendezvényt nem tartjuk meg. A díjazottak postai úton kapják meg okleveleiket és ajándékaikat.

Zárt Facebook csoportunkban minden aktuális információt azonnal megosztunk a rendezvénnyel kapcsolatban, ezért javasoljuk, hogy csatlakozzatok.

Visszajelzések a korábbi Év Tanára díjkiosztókról

Tisztelettel köszönöm még egyszer a lehetőséget a versenyre, a pénteki csodálatos hangulatban eltelt, tartalmas napot! Nagyon jólesik ilyen rendezvényeken részt venni. A következő tanévben több csapattal, több tantárgyból indulunk majd, ahogyan említettem is, nálunk itt a Debreceni Barossban elég nehéz a helyzet, ami a tárgyi tudást illeti, de lelkesek vagyunk és a jó tapasztalat a Hebével erőt és löketet ad nekünk, hogy bátrabban próbálkozzunk.

Horváth Beatrix

Kedves Szervezők!
Szeretném megköszönni mindenkinek az Év földrajztanára díjat. Nagyon nagy erőt adott a további munkámhoz. Soha sem fogom elfelejteni azt a szeretetet, megbecsülést, amit Gödöllőn átélhettem.

Kovács Erika

A mai nap az iskolában számomra azzal telt, hogy beszámoltam kollégáimnak és tanítványaimnak a pénteki áldott napomról. Köszönöm, hogy az a nap úgy telhetett el, hogy megbecsültnek, igazán elismertnek érezhettem magam. A sok dicséret már maga felér egy kitüntetéssel. És a legnagyobb áldás, hogy tudhatom, a legfontosabbak jelöltek, akiket tanítok!

Uné D. Panni

A fogadtatás is olyan volt, mintha személyesen ismertük volna egymást régről. A beszélgetések közvetlenek voltak, talán pont azért, mert azt éreztük, tényleg érdekel Titeket, amit mondunk. A közvetlen, szeretetteljes légkör tette ünnepélyessé ezt a napot!
Köszönöm, hogy ott lehettem Veletek, gratulálok a HE-BE KFT szellemiségéhez!
Gyüre Zsuzsa

Hihetetlen élmény volt a díjátadó, még még most is nagyon nagy élmény visszagondolni rá! Köszönöm Nektek ezt a gyönyörű napot! Az oklevél a dolgozószobám falán van, a plakett az asztalomon, így nincs nap, hogy ne gondolnék Rátok szeretettel!

Laczkó Andrásné

Szeretném még egyszer megköszönni a csütörtöki rendezvényt, a szíves vendéglátást és jó hangulatot.

További szép napot és minden jót kívánok Nektek.

K. Katalin (Dunaújváros)

Szeretném még egyszer megköszönni, hogy részt vehettünk az Év tanára díjátadón! Nagyon jól éreztük magunkat, és örülünk ennek a kezdeményezésnek! Jól esett a kedves fogadtatás, a vendéglátás. Tetszett a rendezvény menete, színvonalas szervezése, jó volt meghallgatni más kollégákat és tapasztalatokat gyűjteni.

Munkátokhoz további sok sikert kívánok, remélem, jövőre is találkozunk!

D. Orsolya

Szeretném még egyszer megköszönni, hogy részt vehettem a mai rendezvényen és én nyerhettem a díjat a történelem tanárok közül.

A diákok nevében is mondhatom, hogy szívesen vettek részt a versenyen, a feladatok nagyon tetszettek nekik.

A következő tanévben pedig szintén indítunk csapatokat.

T. Tamás

Egy fantasztikus nappal ajándékoztatok meg!

Nagyon jól éreztem magam nálatok! Egy igazán méltó nap volt,méltó társaságban, jól szervezetten.

Köszönöm az élményt!!

Imréné F. Katalin