30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Anyák napi akció – 1000Ft kedvezmény minden nevezési díjból

Egyfordulós projektverseny a sportról

Új egyfordulós projektversenyünk központi témája a sport. Már egészen kis kortól kulcsszerepet játszik a sport a kiegyensúlyozott élet megteremtésében.

Ezért fontos, hogy a gyerekek megismerkedjenek a sportban rejlő lehetőségekkel. Feladatainkon keresztül különböző sportágakat, híres sopotolókat és olimpikonokat mutatunk be, valamint érdekes sporttal kapcsolatos rekordokat.

Kalandozunk a harcművészet és küzdősportok világába, valamint visszatekintünk néhány érdekességre az olimpiákkal kapcsolatban.

Izgalmas feladatokkal, kreatív projektekkel várunk benneteket.

A verseny indulása: 2024. május 27.

Egyfordulós projektverseny Magyarországról

Fantasztikus időutazásra hívunk benneteket Magyarország jelenébe, múltjába és jövőjébe. A 21. század lehetővé teszi a magyar embereknek, hogy könnyedén túllépjenek hazájuk határain az Európai únió megerősödése és az online világ térhódítása által.

Emellett azonban nagyon fontosnak tartjuk, hogy a magyar diákoknak alapos és pontos ismeretei legyenek hazájukról.

Képzeletbeli utazásra invitálunk benneteket, amelyen az ország építészeti, kulturális és természeti nevezetességei mellett olyan érdekességekkel is megismerkedhettek, mint a hungarikumok, vagy a legízletesebb magyar gasztronómiai fogások.

A verseny indulása: 2024. május 27.

Kreatív angol nyelvi projektverseny

Fedezzük fel együtt ezt a különleges várost, amely egy önálló szigetet képez Amerikai Egyesült Államok kulturális társadalmi és gazdasági térképén.

A verseny indulása:
2024. május 27.

Projektverseny Ausztria fővárosáról

Fedezzük fel együtt Ausztria fővárosát!
Látogassunk el Bécsbe, és ismerjük meg ennek a csodálatos városnak a múltját és jelenét!
A rengeteg látnivalón kívül igazi kulturális és kulináris utazásra is invitálunk benneteket, mely során megtudhatjátok, mi ennek a csodaszép városnak a titka, miért vonz több millió turistát évente, és mitől ilyen élhető város.

A verseny indulása: 2024. május 27.

Olvasókihívás

Feladatlapjainkkal szeretnénk a kötelező és ajánlott olvasmányok feldolgozását a diákoknak színesíteni és megkönnyíteni.

Erre az Olvasókihívásra egész tanévben lehet jelentkezni.

Olvasóversenyünk célja az, hogy olyan alkotó szellemű gyerekeknek nyújtsunk szórakoztató időtöltést, akik szeretnének egy-egy mesében, regényben elmélyülni. Feladataink segítségével a diákok részévé válhatnak a történetnek, ízlelgethetik a szavak és mondatok varázserejét és kreatívan is megeleveníthetik a történetet.

Versenyünk 2024. június 24-én indul.