30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu

Indul a nevezés
a 3 fordulós versenyekre!

Angol

Német

Irodalom

Történelem

Földrajz/Természetismeret

A versenyek menete

  • A 3 fordulós versenyek 2019. januárjában indulnak.
  • 3 fordulós versenyeinkre (irodalom, nyelvtan, történelem, földrajz, angol, német) 5-12. osztályos diákok jelentkezését várjuk.
  • A következő tanévtől Időutazó és Világjáró versenyeink általános iskolás korcsoportjait különbontjuk azzal a céllal, hogy az adott korosztály tananyagához még jobban illeszkedjenek a feladatlapok. Ezentúl külön lehet nevezni az 5., 6., 7, és 8. osztályos versenyzőinknek történelem és természetismeret/földrajz tantárgyakból.
  • A verseny 3 fordulóból áll, amit minden hónapban e-mailben küldünk ki a kapcsolattartónak. A megoldásra 3-4 hét áll rendelkezésre. A megoldott feladatlapokat postán kell visszaküldeni megadott határidőre.
  • A feladatok kreatívak, érdekesek és a tananyaghoz igazodnak, így rendkívül jó kiegészítés az iskolai tehetséggondozáshoz.

 

Díjazás:

  • minden diák, aki mind a 3 fordulót megoldva beküldi oklevelet, az első három helyezett pedig oklevelet és ajándékcsomagot kap. Részletek a díjazásról >>

Nevezés a 3 fordulós versenyekre

Nevezési díj (csak egyéni):

  •  3100 Ft /fő/3 forduló

Mintafeladatok

Play and Win angol mintafeladatok (kattintásra nyílik)

 

Szivárványhíd irodalom mintafeladatok (kattintásra nyílik)

Világjáró földrajz mintafeladatok (kattintásra nyílik)

Spiel und Gewinn német mintafeladatok (kattintásra nyílik)

Időutazó történelem mintafeladatok (kattintásra nyílik)

Tantárgyak

Angol nyelvi verseny

Egy különleges nyelvi verseny, amely a nyelv gyakorlati használatra épül, és számos meglepetést tartogat a diákok számára…

Irodalom verseny

A Szivárványhíd egy különleges irodalmi verseny, melyben kalandra hívjuk a diákokat a könyvek színes világába. Velünk megszerethetik a könyv tapintását, magukba szívhatják illatát, és legfőképpen ráérezhetnek a betűk ízére.

Német nyelvi verseny

Magyarországon egyedülálló német nyelvi versenyünk célja, hogy kezdő szinttől a nyelvvizsgáig kreatív feladatokon keresztül segítséget nyújtson a nyelvtanulásban.

Földrajz verseny

Versenyzőink felveszik a világjáró csizmát, és izgalmas feladatokon keresztül beutazzák a világ legszebb tájait, és megismerkednek a különböző országok természetrajzával és kultúrájával.

Történelem verseny

Nevezze be diákjait egy egyedülálló versenyre, amely  során bővíthetik történelmi ismereteiket, csiszolhatják általános műveltségüket, és számos meglepetés is  vár a versenyzőkre …