3 fordulós versenyeink

2018 januárjában induló tanulmányi versenyeinkre (irodalom, nyelvtan, történelem, földrajz, angol, német) 5-12. osztályos diákok jelentkezését várjuk.

A verseny 3 fordulóból áll, amit minden hónapban e-mailben küldünk ki a kapcsolattartónak. A megoldásra 3-4 hét áll rendelkezésre. A megoldott feladatlapokat postán kell visszaküldeni megadott határidőre.

A feladatok kreatívak, érdekesek és a tananyaghoz igazodnak, így rendkívül jó kiegészítés az iskolai tehetséggondozáshoz.

A verseny csak egyéni kategóriában indul. Az egyes fordulók tematikája a tantárgyak menüpontban található.

Nevezési határidő: 2018. január 22. A 3 fordulós versenyek indulása: 2018. január 22. 

Nevezési díj: 2900 Ft/fő/3 forduló

Jelentkezés a 3 fordulós versenyekre

Tantárgyak

Angol nyelvi verseny

Egy különleges nyelvi verseny, amely a nyelv gyakorlati használatra épül, és számos meglepetést tartogat a diákok számára…

Nyelvtan verseny

Anyanyelvi versenyünk fő célja, hogy furfangos feladatokon keresztül elmélyítse a diákok tudását a magyar nyelv sajátosságaiban, valamint megismertesse őket híres nyelvészekkel, nyelvújítókkal.

 

Irodalom verseny

A Szivárványhíd egy különleges irodalmi verseny, melyben kalandra hívjuk a diákokat a könyvek színes világába. Velünk megszerethetik a könyv tapintását, magukba szívhatják illatát, és legfőképpen ráérezhetnek a betűk ízére.

 

Német nyelvi verseny

Magyarországon egyedülálló német nyelvi versenyünk célja, hogy kezdő szinttől a nyelvvizsgáig kreatív feladatokon keresztül segítséget nyújtson a nyelvtanulásban.

 

Földrajz verseny

Versenyzőink felveszik a világjáró csizmát, és izgalmas feladatokon keresztül beutazzák a világ legszebb tájait, és megismerkednek a különböző országok természetrajzával és kultúrájával.

 

Történelem verseny

Nevezze be diákjait egy egyedülálló versenyre, amely  során bővíthetik történelmi ismereteiket, csiszolhatják általános műveltségüket, és számos meglepetés is  vár a versenyzőkre …