Feladatlapok

A 2. forduló feladatlapjai felkerültek honlapunkra. A jelszó ugyanaz, mint az első fordulónál. Az első forduló feladatlapjai folyamatosan érkeznek be szerkesztőségünkbe. A gyorsabb javítás érdekében a feladatlapokat azonnal kiadjuk a javító tanároknak. A pontszámok november […]

Tovább »

Karácsonyra várva egyfordulós csapatverseny

Karácsonyra várva egyfordulós csapatversenyünk feladatlapjait november 13-án, csütörtökön délután küldjük ki a nevezést leadó tanároknak. A feladatlapok honlapunkon is elérhetőek lesznek jelszó ellenében.

Tovább »

Felkerültek a 2. forduló feladatlapjai

Mától elérhetők a 2. forduló feladatlapjai, a jelszavakat minden kapcsolattartó e-mail címére kiküldtük. Kérünk mindenkit, ellenőrizze levelezőrendszere spam fiókját ha nem kapja meg a jelszavát. Jó munkát kívánunk a 2. fordulóhoz!

Tovább »

Partnerünk, a Magyar Nemzeti Múzeum őszi programajámlója

Egy nagyszerű őszi programot szeretnénk ajánlani: Múzeumok Őszi fesztiválja Múzeumi őszbúcsúztató/Kincskereső Családi Nap a Nemzeti Múzeumban Csapatépítő program, ahol a család egy csapat. Térképpel a kézben indulj el a kihívásokkal és rejtélyekkel teli úton! A […]

Tovább »

Karácsonyra várva – egyfordulós csapatverseny indul

Az elmúlt évek nagy sikereire való tekintettel idén is megrendezzük egyfordulós karácsonyi csapatversenyünket. Szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat 3. osztálytól egészen középiskola végéig! Részleteket a jobb oldali menüpontban olvashattok!   Nevezési határidő: 2014. november 14.

Tovább »

Elkezdődtek versenyeink

2014. október 15-én minden kapcsolattartó tanárnak illetve  egyéni versenyzőnek kiküldtük a feladatlapok eléréséhez szükséges jelszót. Aki ezidáig nem kapta meg, feltétlen jelezze nekünk a szivarvanyhid@hebe.hu e-mail címen, vagy a 28/513-776-os telefonszámon.  

Tovább »

A verseny elindult, pótjelentkezést elfogadunk

A feladatlapokat az egyes korcsoportok alatti menüpontba feltöltöttük. A jelszavakat mindenkinek, aki október 14 előtt nevezett kiküldtük. Az új nevezők feldolgozása folyamatban van, de nekik is hamarosan küldjük a jelszót. Pótjelentkezést egész októberben elfogadunk.

Tovább »