30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu

Tavasszal induló csapatversenyeink

Fogom a kezed

Népszerű egyfordulós csapatversenyünkben érdekes és kreatív feladatokat állítunk össze, amelyek a barátságról, a szeretetről, az önzetlenségről, a segítőkészségről szólnak.

Spring in the English speaking countries

Tavaszi egyfordulós csapatversenyünkben a versenyzők megismerkedhetnek Nagy Britannia, Kanada, Ausztrália és az Egyesült Államok tavaszi ünnepeivel, szokásaival, időjárásával és elmélyítsük szókincsüket a témakörökben.

Frühling in den DACH-Ländern

Népszerű tavaszi egyfordulós csapatversenyünkön a versenyzők megismerkedhetnek Németország, Svájc, Ausztria tavaszi ünnepeivel, szokásaival, időjárásával és elmélyíthetik szókincsüket ezekben a témakörökben.

Népek tavasza

Népszerű egyfordulós csapatversenyünkben bemutatjuk az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc fő alakjait és eseményeit a 170. évforduló kapcsán. Célunk továbbá, különösen a két nagyobb korosztály esetében az is, hogy a témát olyan érdekességeken keresztül mutassunk be, amely nem szerepel a tananyagban.

Biblia - a világ legolvasottabb könyve

Egyfordulós csapatversenyünk vallási hovatartozástól függetlenül várja mindazon gyerekek jelentkezését, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a világ legolvasottabb könyvéről. A témát több szempontból közelítjük meg: lesznek irodalmi, képzőművészeti, történelmi feladatok, és közvetlenül a Biblia felépítésére, tartalmára vonatkozó feladatok.