30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Az egyfordulós csapatversenyek versenyszabályzata

Kedves Versenyzők!

 

Szeretettel köszöntünk Benneteket egyfordulós csapatversenyünkön. Mielőtt hozzáláttok a feladatlap kitöltéséhez, olvassátok el figyelmesen az alábbi információkat!

 

  • A feladatlapról: egyfordulós csapatversenyünk a következő részekből áll: 5-7 feladat, egyéni munka és egy összetett projektmunka. A feladatlapokat megadott időpontokban elküldjük a nevező tanár által megadott e-mail címre. A feladatlapokat ki kell nyomtatni, és a rendelkezésre álló idő alatt megoldani. Az összesített értékelésben akkor vehettek részt, ha minden feladat megoldására kísérletet tesztek.
  • Beküldés: A kitöltött feladatlapot a beküldési határidő előtt néhány nappal juttassátok vissza tanárotoknak, vagy postázzátok szerkesztőségünkbe!
  • Kitöltés:A feladatlapot önállóan töltsétek ki, kézzel írva! Mindig a saját szavaitokkal fogalmazzatok! Internetről szöveget ne másoljatok! Ezért pontlevonás jár! Minden mellékletre írjátok rá a neveteket! A mellékleteket nem küldjük vissza a kijavított feladatlapokkal.
  • Javítás: A feladatlapokat beérkezésük után elkezdjük javítani. A beküldést követően 4 héten belül hirdetünk eredményt. Az eredményt minden nevező tanárnak elküldjük e-mailben, és honlapunkon is közzétesszük.
  • Jutalmazás: Minden résztvevő csapat, aki megoldásait beküldte, oklevelet kap (személyenként). Ezt a kijavított feladatlapokkal együtt küldjük el az iskola igazgatójának az eredményhirdetést követően egy hónapon belül. Minden korosztály első három helyezettjét díjazzuk. A díjakról részletesebben a versenyfelhívásban írunk. Figyelem: amennyiben az adott versenyre jelentkező csapatok száma nem éri el a 100-at, az eredményhirdetés és díjazás nem korosztályonként történik, hanem valamennyi csapatnak egyben.
  • Visszalépés a versenyből:miután a nevezés beérkezett és kiküldtük a feladatlapot a nevező tanár e-mail címére, visszalépést nem fogadunk el – tehát a nevezési díjat ki kell fizetni.