30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Tavasszal induló csapatversenyeink

Egyfordulós projektversenyünk célja, hogy a diákokhoz közelebb hozzuk a kortárs magyar irodalmi élet néhány színes egyéniségét. Élményszinten tapasztalják meg a kortárs mesék, versek varázsát, kipróbálják magukat a kreatív írásban.

Love the Earth!

Egyfordulós angol nyelvű projektversenyünkben szeretnénk a diákok szókincsét és ismereteit bővíteni a környezettudatosság témában. 

Szeresd a Földet!

Egyfordulós projektversenyünk célja a diákok figyelmét a fenntartható fejlődés irányába fordítani.

Spring in the English-Speaking Countries

2020 márciusában ismét elindul népszerű tavaszi csapatversenyünk, melyben célunk, hogy a versenyzőket megismertessük Nagy Britannia, Kanada, Ausztrália és az Egyesült Államok tavaszi ünnepeivel, szokásaival, időjárásával és elmélyítsük szókincsüket a témakörökben.

Frühling in den DACH-Ländern

2020 márciusában ismét elindul népszerű tavaszi csapatversenyünk, melyben célunk, hogy a versenyzőket megismertessük Németország, Svájc, Ausztria tavaszi ünnepeivel, szokásaival, időjárásával és elmélyítsük szókincsüket a témakörökben.

Fogom a kezed

Csapatversenyünkben olyan érdekes és kreatív feladatokat állítunk össze, amelyek a barátságról, a szeretetről, az önzetlenségről, a segítőkészségről szólnak. Klasszikus és kortárs írók és költők műveit hívjuk segítségül.

Népek tavasza

Csapatversenyünkben bemutatjuk az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc fő alakjait és eseményeit. Szeretnénk a témát olyan érdekességek segítségével körüljárni, amelyek nem szerepelnek a tananyagban.

Nyelvmester helyesírási verseny

Csapatversenyünkben rejtvényes, kreatív feladatokon keresztül fejlesztjük a diákok helyesírását. A verseny végén szóbeli döntőt szervezünk Gödöllőn.