30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Kedves Kollégák és Szülők!

A világban kialakult egészségügyi helyzet sok változást hoz majd mindannyiunk életében. Szeretnénk benneteket megnyugtatni a versenyeinket és a munkamenetünket illetően.

A jelenleg zajló versenyek folyamatosan haladnak a maguk medrében. Várjuk a feladatlapokat, elküldjük a tanároknak, és ők javítják. A most kihirdetett eredmények esetében – például őszi olvasóverseny – elkezdtük nyomtatni az okleveleket és  csomagolni az ajándékokat, és küldjük a jövő héten.

Mivel fennáll a lehetősége hogy esetleg bizonytalan időre bezárják az iskolákat, ezért azt tanácsoljuk a tanároknak, hogy már most beszéljék meg a gyerekekkel a következőket: amennyiben erre sor kerül, állapodjanak meg a csapattagok hogyan osztják meg a feladatok elkészítését. Így zavartalanul folyhat a munka otthon is.

Az újonnan meghirdetett projektversenyeinkre várjuk a jelentkezéseket. Itt annyi újdonságot vezetünk be a mai nappal, hogy egyénileg is lehet rájuk jelentkezni. Így otthon is könnyen megoldhatóvá válnak.Ebben az esetben a verseny típusánál a következőt kell kiválasztani:  ” Egyfordulós egyéni projektversenyek 2020 „

  • Vagány az irodalmat – irodalmi projektverseny
  • Spring in the Englsih-Speaking Countries – angol országismereti projektverseny
  • Frühling in den DACH-Ländern – német országismereti projektverseny
  • Madarak és fák – természetismereti és irodalmi projektverseny alsó tagozatosoknak
  • Szeresd a Földet! – projektverseny a környezettudatosság jegyében
  • Love the Earth – angol nyelvű projektverseny a környezettudatosság jegyében

Továbbá úgy döntöttünk, hogy kétfordulós tantárgyi és 3 fordulós tavaszi olvasóversenyünkre meghosszabbítjuk a nevezést.

Mindegyik csapatversenyünkre valamint 2 fordulós tantárgyi versenyünkre és olvasóversenyünkre  2020. április 10-ig lehet jelentkezni kisebb csoportokban vagy egyénileg.

Kérlek, tájékoztassátok erről a szülőket, ismerősöket! Hátha valaki szeretne a gyermekének biztosítani egy ilyen lehetőséget.

Az Év tanára díjunkra több száz nevezés érkezett. Ezeket most dolgozzuk fel. Előreláthatóan a májusban tervezett Év tanára rendezvényünket el kell halasztani. De nagyon várjuk az alkalmat, amikor újra személyesen együtt ünnepelhetünk. Feltétlenül megtartjuk, amint lehetséges.

Nem tudjuk, mi történik a világban a következő hetekben-hónapokban. Mi a Hebe Kft. nevében azt tudjuk ígérni, hogy a legjobb tudásunk szerint itt állunk mellettetek, folytatjuk tehetséggondozó, inspiráló tevékenységünket. Erősítjük az online jelenlétet a Facebookon, és rugalmasan fogunk alkalmazkodni a felmerülő igényekhez.

Sok szeretettel Ecker Marcsi, Kraulis Mónika és a Hebe Kft. csapata

Gödöllő, 2020. március 12.