30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

Kalandozások a mágia birodalmában

Nyári projektverseny

A jelentkezési határidőt július 30-ig meghosszabbítjuk.

Merj és nyerj! - Kalandok Harry Potterrel gyerekeknek

Olyan 9-15 év közötti fiatalokat várunk versenyünkre két korosztályban (9-11 és 12-15), akik szeretnének elmélyedni Harry Potter mágikus világában.

A feladatsor 10 feladatból áll. A Harry Potter könyvekkel kapcsolatos általános jellegű kérdések lesznek a versenyben (írónő, borítók, főbb szereplők, mágikus állatok, helyszínek). A feladatsor megoldásához nem szükséges valamennyi kötet beható ismerete. A 2021/2022-es tanév őszi olvasóversenyében újraindítjuk a Harry Potter kötetek versenyét az első kötettel.

Olvasd újra! - Harry Potter kihívás felnőtteknek

Azoknak a felnőtteknek ajánljuk ezt az olvasó kihívást, akik a Harry Potter kötetek által szerették meg az olvasást, és kíváncsiak, mennyi mindenre emlékeznek a történet első kötetéből.

A feladatsor 10 feladatból áll, amelyeket a Harry Potter és a Bölcsek köve című könyv alapján állítottunk össze. A feladatok között lesznek rejtvényes, fejtörős feladatok és kreatív írás.

A verseny menete:

A verseny 1 fordulóból áll.

A feladatsor 10 feladatból áll, ezek között lesznek rejtvényes valamint kreatív feladatok.

A verseny levelezős, tehát ti kitöltitek a feladatlapokat, visszakülditek nekünk. Mi kijavítjuk és megjegyzésekkel ellátva visszaküldjük nektek a verseny végén.

A feladatok megoldását 2021. augusztus 27-ig kell beküldeni vagy e-mailben, vagy postai úton.

Nevezési díj: 4500 Ft/fő

Erre a versenyre csak egyénileg lehet jelentkezni.

Díjazás: Külön értékeljük a 9-11, a 12-15, és a felnőtt korosztályt. Az első három helyezést elért versenyző ajándékcsomagot és oklevelet kap. Minden versenyző, aki beküldte a feladatsort, oklevelet kap.

Kérdése van? Írjon nekünk!

8 + 14 =