30/292-1884 - hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9:00-17:00 óráig info@hebe.hu
Oldal kiválasztása

„Dicsőséges várak, pompás kastélyok és híres uraik”

Kedves Kollégák, Versenyzők, Szülők!

Örömmel tesszük közzé a Dicsőséges várak, pompás kastélyok és híres uraik egyfordulós csapatversenyünk eredményét.

A versenyre 3-12.osztályig lehetett négy korcsoportban jelentkezni. Minden korcsoportnak külön feladatlapot kellett megoldani, ami tartalmazott 5-6 feladatot, valamint egyéni munkákat és egy projektmunkát.

A versenyre 75 csapat nevezett be, és 58 csapat küldte be a megoldásokat.Minden korcsoportban az első három helyezettet díjazzuk. Minden résztvevő, aki megoldotta a feladatokat oklevelet kap.

A javító kollégáknak nagyon nehéz dolguk volt, mert pontos, alapos és nagyon kreatív munkák születtek minden korosztályban. Éppen ezért a javítók nagyon szigorúan pontoztak, ami sok nehézséget okozott. De fontos volt betartani a javítási útmutatót és a pontozási szempontokat az ajándékozási keretek miatt.

Mi úgy érezzük mindenki nyert, aki részt vett ezen a versenyen, és nem csak egy oklevelet, hanem sok örömteli pillanatot és elismerést.

Mindenkinek szeretnénk tiszta szívből gratulálni a magas színvonalú és nagyon ötletes, kreatív munkákhoz. Az eredményeket a mellékelt táblázatban találják (a változtatás jogát néhány napig fenntartjuk):

 

 

2016. február 10-ig kiküldjük az iskolaigazgatóknak az okleveleket és ajándékokat. Az első helyezettek nyertesei két ajándék közül választhatnak. Ez ügyben a csapatok tanáraival telefonon vesszük fel a kapcsolatot. A második és harmadik helyezett csapat ajándékcsomagot kap. A kijavított feladatlapokat visszaküldjük. A mellékleteket, rajzokat nem áll módunkban visszaküldeni, de honlapunkon igyekszünk a legszebb munkákból minél többet közzé tenni jövő héttől.

Reméljük, versenyünk elnyerte tetszésüket. Még tart a nevezés háromfordulós történelem és földrajz versenyünkre. Részletek: www.levelezoversenyek.hu

Üdvözlettel:

Kraulis Mónika
ügyvezető
Hebe Kft.

Válogatás a legszebb munkákból