Oldal kiválasztása

Cégünk társadalmi felelősségvállalása keretében évek óta megrendezi az Év tanára díjkiosztót, amelyen a versenyeinkben részt vevő diákok ajánlásai alapján díjazunk kiemelkedő szakmai és emberi kvalitásokkal rendelkező tanárokat. 

A 2017/2018-as tanévben immár negyedik alkalommal ismét meghirdetjük az Év tanára díjat. A díjkiosztó ünnepségre 2018. májusában kerül sor Gödöllőn.

Icon
Az Év tanára - nevezési lap

 

Összefoglaló a tavaly megrendezett díjkiosztóról:

Idén harmadik éve rendeztük meg az Év tanára díjkiosztó ünnepségünket, amely a meghívott tanárok szerint “erőt adott további munkájukhoz”, “soha nem fogják elfelejteni azt a megbecsülést és szeretetet, amelyet Gödöllőn kaptak”, “hihetetlen élmény volt”.

A díjak átadására 2017 május 26-án került sor ünnepélyes keretek között Gödöllőn. Erre nagyjából 50 tanárt hívtunk meg. Tantárgyanként egy tanárt választottunk ki az Év tanára díjra. Az elismeréssel együtt járt egy emlékplakett, oklevél és ajándék, valamint a lehetőség a fődíj megnyerésére.  Minden jelenlévő tanár oklevelet és ajándékot kapott. Majd pedig a díjátadó program végén az Év tanára díjban részesült tanárok nevei közül kisorsoltuk azt, aki fődíjunkat kapta. A díjátadó előtt a meghívottaknak egy szakmai beszélgetés keretében lehetőségük volt megismerkedni azokkal a tanárkollégákkal, akik levelezőversenyeink feladatait készítik, és a megoldásokat javítják, valamint cégünk kollégáival is találkozhattak. A kora délután végződő programot ebéd zárta.

A 2016/2017-es tanév Év tanára díjazottjai:

  • Nagy Katalin – angol;
  • Petrilla Csaba – történelem;
  • Babonics Mariann – német;
  • Bögi Orsolya – földrajz;
  • Balogh Györgyi – magyar.

A két fő részére szóló két éjszakás wellness pihenést Balogh Györgyi nyerte.

 

Képes összefoglaló a 2017-es Év tanára díjkiosztó rendezvényről

A 2016/2017-es tanév Év tanára díj jelöltjei

Frank Lászlóné – magyar

Frank Lászlóné vagyok, 1981 szeptemberétől az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola tanítója, később magyar szakos tanára. Bölcsész diplomámat az ELTE magyar szakán szereztem. Három évvel ezelőtt elkészítettem portfóliómat, melyet sikeresen megvédtem.

Bővebben Frank Lászlónéról >>

Fontosnak tartom a tanórákon a motivációt, szeretek játszani, mesélni, s a humor sem hiányozhat.

Mivel a tehetséggondozás elkötelezett híve vagyok, rendszeresen szervezek és bonyolítok le házi és területi versenyeket, s nevezem be tanulóimat különböző országos versenyekre.

Úgy érzem, diákjaimmal jó kapcsolatot ápolok, s remélem, ez a jövőben is megmarad.

Érd, 2017. május 12.

Frank Lászlóné

Diákjai írták:

“Játékos feladatokat szervez nekünk, így sokkal könnyebb memorizálni az anyagot, és ezzel a tanítási móddal közvetlenebb viszony alakul ki. Videót vagy filmet nézünk, ha kapcsolódik a tananyaghoz.”

Dr. Vonáné Vincze Viktória – magyar

17 éve vagyok pedagógus, kisgyermekkorom óta annak készültem.
Pályám kezdete óta arra törekszem, hogy diákjaim szeressék és értsék is a magyart.

Szeressék a verseket, szívesen olvassanak.

Bővebben Dr. Vonáné Vincze Viktóriáról >>

Lássák meg, hogy a magyar nyelv igazi kincsesbánya, amelynek adományait nem szabad pazarolni.
Szívesen készítek versenyekre, ilyenkor a diákok kreativitását, ügyességét, talpraesettségét látva én is sokat töltődöm, nem is munkaként élem ezt meg.

Diákjai írták:

“Az órái mindig színesek, sosem unatkozunk. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megértsük a tananyagot, játékos kártyákkal tanulunk, sokszor olyan érdekesen tanít, hogy a hallgatóság is beleéli magát. Odafigyel ránk, meghallgat minket.

Bota Melinda – angol

1993 óta tanítok angol nyelvet, 2011 óta pedig magyar nyelvet és irodalmat a budapesti XVII. kerületi Czimra Gyula Általános Iskolában.

10 éven keresztül a kerületi angol nyelvi munkaközösség vezetője voltam: versenyeket, kerületi továbbképzéseket szerveztem.

Hosszú éveken át folyamatosan szerveztem utazásokat Nagy-Britanniába.

Bővebben Bota Melindáról >>

Tanítványaim rendszeresen vesznek részt iskolai és kerületi írásbeli, szóbeli tanulmányi, szép kiejtési és ország ismereti versenyeken.

Tanóráimon a tanmenethez kapcsolódóan országismeretet is tanítok tanítványaimnak, melynek keretében megismerkednek az angol nyelven beszélő országok népeinek történelmével, földrajzával, kulturális életével, mindennapi tevékenységeivel.

20 éve készítem tanítványaimat az angol alapfokú City and Guilds, valamint középfokú TELC nyelvvizsgákra.

Évek óta rendszeresen veszek részt az Oxford University Press Kiadó által szervezett nyári akkreditált tanfolyamon és konferencián.

2015 óta minden évben a Hebe Kft. által szervezett Starter, Kids és Junior szinten 1,3 és 5 fordulóslevelezőversenyekre nevezem be tanítványaimat, akik örömmel oldják meg a feladatokat, böngészve az internet adta lehetőségek között segítségképpen, megmutatva kreativitásukat, rajzkészségüket a feladatok témájához kapcsolódóan.

Diákjai írták:

” Nagyon jó a humora, törődik velünk, érdeklődik, ha valami problémánk van próbál segíteni. Szeretjük, jók vele az órák, vicces dolgokat mesél. Kellően szigorú, ha elrontunk valamit, akkor kijavít. Törődő, tanácsot ad ha baj van.”

Deák Katalin – magyar

Deák Katalinnak hívnak és Dunaújvárosban születtem 1981-ben, azóta is itt élek. Magyar-földrajz szakos tanárként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, 2006-ban. Ugyanebben az évben kezdtem dolgozni a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép-és Szakiskolában.

Bővebben Deák Katalinról >>

Jelenleg pályám 11. évét taposom éppen, még mindig ugyanabban az iskolában, ahol dolgozni kezdtem, illetve pillanatnyilag annak jogutódjában, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumában és Szakközépiskolájában. Nagy meglepetésként ért diákjaim nevezése az Év-tanára díj 2017-re, mert egyáltalán nem tudtam róla, illetve szerintem ez a legnagyobb elismerés, amit tanár valaha is kaphat! Nagy megtiszteltetésnek tartom az Önök jelölését, jól esik, hisz a mi pályánkon nagyon ritkán kap az ember ekkora elismerést!

Diákjai írták:

“Sok mindent tud a tantárgyról. Úgy próbálja átadni a tudását, hogy közbe megértsük, megjegyezzük, és még unalmas se legyen. Kiváló tanácsokkal lát el. Megérdemel egy kis szórakozást a sok munkája miatt. Különböző fejlesztő, vicces feladatokkal lát el minket. Nem darálja le az anyagot, hanem érdekességet visz bele. Filmet mutat, verset olvas. Ennél többet egy tanár sem tud megtenni a diákjaiért.”

Venczel Katalin – magyar

Felső tagozatos koromban döntöttem úgy, hogy magyartanár leszek. Az ELTE után magyar-történelem szakos középiskolai tanárként dolgoztam két évig, majd szimfonikus zenekari tagságom révén Finnországba kerültem, ahol a Helsinki Tudományegyetemen végeztem finn nyelv és kultúra szakon. Ott a nappali tagozat mellett zeneóvodában tanítottam öt évet.

Bővebben Venczel Katalinról >>

Hazatérve az ELTE Finnugor Tanszékén tanítottam irodalomtörténetet hét éven keresztül. Majd a Jedlik Ányos Gimnáziumba jelentkeztem, és 15 éve itt tanítok.

Venczel Katalin a Hebe Kft. jelöltje.

Ádám Klára – magyar

Balassagyarmaton élek férjemmel és két gyermekemmel. Idén töltöm 25. évemet a tanári pályán. Tanító, művelődésszervező és magyartanár vagyok (bár az első két szakomat már nem gyakorlom).

Bővebben Ádám Kláráról >>

Egy nyolc évfolyamos gimnáziumban tanítok már huszadik éve 10-18 éves diákokat. A tanítás mellett szívesen készítek fel gyerekeket irodalom, retorika, nyelvtan és helyesírás versenyekre mind egyénileg, mind csapatban. Jó együtt örülni a sikernek.

Ádám Klára a Hebe Kft. jelöltje.

Balogh Györgyi – magyar

Balogh Györgyinek hívnak. Informatika- magyar szakos végzettségem van. A Nyírcsaholyi Benedek Elek Általános Iskolában dolgozom.

Bővebben Balogh Györgyiről >>

Osztályfőnöke vagyok a 6. osztálynak, amelyben magyar nyelv és irodalom, illetve informatika tantárgyakat tanítok. Felső tagozaton pedig csak informatikát, illetve tehetséggondozást oktatok.

Jelenleg a Nyíregyházi Egyetem informatikatanár- magyartanár mesterképzésén vagyok végzős hallgató.

Diájkai írták:

” Megérdemli a díjat. Segítőkész, mindig mellettünk áll. Fel lehet rá nézni, mindenben a jót látja. Mi érdekeinket szolgálja, a bizalom kölcsönös, így mindent megoszthatunk vele.

 A versenyeket mindig átnézi: jó tanár, mert megtud minket fegyelmezni, soha senki nem rosszalkodik. Mindent részletesen, vetítés által is elmagyaráz. Megérdemli a díjat, mert mindent megtesz értünk “

Fazekasné Kovács Erika – földrajz

Jelenleg a Széchenyi István Katolikus és Német Nemzetiségi Általános Iskolában tanítok, felső tagozatban földrajzot, rajz – és vizuális kultúrát valamint hon – és népismeretet.

Bővebben Fazekasné Kovács Erikáról >>

Fazekasné Kovács Erika vagyok, Mátészalkán születtem, itt élek férjemmel  és  17  éves nagyfiammal.  Földrajz-rajz szakos tanárként végeztem a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán, majd a Kossuth Lajos Tudományegyetemen etnográfus – néprajz tanári diplomát szereztem.   2005 – ben szakvizsgáztam, az idei tanévben pedig minősítettek és besoroltak a pedagógus II. fokozatba.

Jelenleg a Széchenyi István Katolikus és Német Nemzetiségi Általános Iskolában tanítok, felső tagozatban földrajzot, rajz – és vizuális kultúrát valamint hon – és népismeretet.

Az  alkotás  öröme  számomra  nagyon  fontos,  ezért  ha  időm  engedi,  szeretek  festeni  és  tűzzománcozni.  Több  képem  szerepelt  már  kiállításokon. Gyakran  kérnek  fel  rajzpályázatok    értékelésére. Iskolai  rendezvények  dekorálása  is  a  munkáim  közé  tartozik. Szabadidőmben  szeretek  a  hegyekben gyalog túrázni,  biciklizni,  keresztrejtvényt  fejteni,  kertészkedni  és  olvasni.

Pedagógiai  hitvallásom:  az  élményszerű  oktatás , megtanítani  tanulni,  emberségre ,  hitre  és  a  természet  szeretetére   nevelni,  felkészíteni  a  diákokat  a  középiskolára.

Meglepetésként  ért  az  Év  földrajz   tanára díjra  történő   jelölésem.  Számos   versenyen  szerepeltek    sikeresen  a  tanítványaim,  de  ilyen  megtiszteltetés  25  éves  pályám  alatt  még  sohasem  ért.

Köszönet  érte  diákjaimnak  és  a  verseny  szervezőinek.

Fazekasné Kovács Erika a Hebe Kft. jelöltje.

Vásárhelyiné Ficsór Katalin – földrajz

Vásárhelyiné Ficsór Katalin vagyok a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola földrajz- történelem szakos tanára. Pályafutásomat 1999-ben kezdtem és közel 10 évig tanítottam főleg roma származású gyerekeket, az iskola bezárása után kerültem jelenlegi munkahelyemre. A felzárkóztatásra szoruló és különböző hátrányokkal küzdő tanulók segítése számomra ugyanolyan fontos, mint a tehetséggondozás.

Bővebben Vásárhelyiné Ficsór Katalinról >>

Rendszeresen készítem fel diákjaimat természettudományi, környezetvédelmi és földrajzi versenyekre. A Világjáró Versenyen a 2012/2013 tanévtől kezdődően veszünk részt, melyen többször értünk el komoly helyezéseket és 2015-ben tanítványaim nyerték meg a szóbeli döntőt.

A versenyekre való készülés és az elért eredmények mindig nagy örömmel töltenek el és pozitív megerősítést adnak a szakmai fejlődésemhez. Oktató- nevelő munkám fontos részének tartom az osztályfőnöki tevékenységemet és a diákönkormányzat segítését, mellyel kiteljesedik számomra a tanulók személyiségének sokoldalú fejlesztése.

Diákjai írták:

” A  kedvenc tanárunk.  Azért szeretnénk, hogy ő legyen az év tanára, mert ő az egyik olyan tanár, aki értelmesen tud magyarázni, ezért könnyebb megtanulni az anyagot. Soha nem beszél velünk kiabálva, türelmesen végighallgatja a diákjait. Mindig rendesen kikérdezi a leckét és igazságosan osztályoz. Játékosan tanít, és ha valaki korrepetálásra szorul, szívesen fordítja rá az energiáját és idejét. Jószívűen és igazságosan osztályoz, jó kapcsolatot ápol a diákokkal, mindig törekszik arra, hogy partner viszonyt alakítson ki a diákokkal

Kis-Szölgyémi Judit – földrajz

Kis-Szölgyémi Judit vagyok, 43 éves kémia-biológia-orosznyelv szakos középiskolai tanár, Esztergomban élek férjemmel és négy gyermekemmel. Kedvenc időtöltésem a természetjárás, kirándulás, biciklizés és a tudományos-ismeretterjesztő műsorok, cikkek nyomon követése.

Bővebben Kis-Szölgyémi Juditról >>

A tanítás,illetve a természettudományok iránti szeretetemet és tiszteletemet nagyszüleimtől örököltem és tanultam, akik szintén pedagógusok és lelkes természetszerető –tisztelő emberek voltak.

Az eddigi, 18 évet felölelő pedagógusi pályám legmeghatározóbb korszaka a kezdeti évek voltak, ugyanis 25 éves fejjel, kezdeti naivitással és tapasztalatlansággal „felvértezve” fejest ugrottam a mélyvízbe: egy helyi szakiskolában hátrányos helyzetű, magatartási zavaros, alulmotivált gyerekeket tanítottam. Az itt töltött 13 év alatt formálódtak ki bennem a tanítás során fontosnak tartott prioritások, amelyeket ma is állandóan szem előtt tartok: az élményközpontú tanítás, a tapasztalati úton szerzett tudás előtérbe helyezése, a tudomány fejlődésének követése, és nem utolsó sorban 20. századi ember lévén 21. századi tanár legyek a módszereimben.

Jelenleg 4 éve az esztergomi Vitéz János Katolikus Általános Iskolában tanítok, ahol nagy örömömre szolgál, hogy tehetséges, motivált, érdeklődő gyerekeket okíthatok, így részt tudok venni olyan színvonalas, igényes versenyeken, mint amilyen a Világjáró Verseny is.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert szeretem a hivatásomat, élvezem a tanítást, örömet szerez a gyerekekkel való mindennapos munkám, rengeteg energiával töltenek fel a sikereik. Szerintem ezt kevés ember mondhatja el magáról, ezért nagyon hálás vagyok a tanítványaimnak, aki nélkül ezt nem tudnám élvezni.

Diákjai írták:

“Mind osztályfőnökként, mind tanárként kiváló, barátságos, igazságos, kedves, kellően szigorú, lelkiismeretes. Általa szerettem meg ezt a tantárgyat.
Természet órákon úgy tanuljuk meg az anyagot, hogy gyakorlatilag észre sem vesszük. Az órákon mindig izgalmas, érdekes dolgokkal szemlélteti az anyagot. Otthon már alig kell készülni, mert az óráján mindent meg tudok jegyezni. A legmodernebb technikai eszközöket, lehetőségeket használja. Nála szinte „játszva tanulunk”.

Bögi Orsolya – földrajz

Német-földrajz szakos tanár vagyok. Vecsésen tanítok egy német nemzetiségi és kétnyelvű általános iskolában alsó- és felső tagozaton,ahol a  diákok többsége német nyelven tanulja a földrajzot és a természetismeretet. Nagy örömmel készítettem fel tanulóimat a versenyre, akik mindig nagy lelkesedéssel várták a következő feladatlapot.

Bővebben Bögi orsolyáról >>

Diákjai írták:

” Jól tanít, az osztályban alig van, aki nem tartaná jó tanárnak. Nem unalmasak az órák. Amikor tud segít nekünk. Nagyon kedves, ha kérdezünk valamit, akkor segít, válaszol, elmagyarázza amit nem értünk. Nagyon kedves és megértő.  Orsi nénit azért nevezzük az év tanára díjára, mert úgy érezzük munkásságával kiérdemelte. Nagyon sok új dolgot tanultunk meg tőle. Óráira, előadásaira mindig örömmel mentünk. Szerintünk nagyon méltó erre a díjra. 

Matyi Tamásné – földrajz

Nevem Matyi Tamásné, s három gyermekemmel és férjemmel Mátészalkán élek. 2000-ben végeztem a Bessenyei György Tanárképző Főiskola földrajz-francia nyelv és irodalom szakán.

Bővebben Matyi Tamásnéról >>

Tanári pályámat Géberjénben, egy kis falusi iskolában kezdtem, majd két év különbséggel egy-egy kislánynak adtam életet. A Gyes időszaka alatt is folytattam tanulmányaimat, pedagógus szakvizsgát tettem. 2008-ban kerültem a Kálvin János Református Általános Iskolába, ahol földrajzot és természetismeretet tanítok. Az itt eltöltött évek alatt mestertanári diplomát szereztem család- és gyermekvédelemből, erdei terepvezetői vizsgát tettem, s részt vettem az Öveges projektben is. A harmadik gyermekem születését követően, visszatérve az iskola mindennapjaihoz osztályt kaptam, s jelenleg 8-os osztályfőnökként a sikeres felvételik után, a kirándulás, bankett és ballagó előkészületein dolgozom. Hiszek az életfogytig tartó tanulás elvében, s éppen a záróvizsgámra készülök két éves tanulmányaim lezárásaként fejlesztőpedagógiából. Mindig fontos célként lebegett előttem a földrajz megszerettetése, amihez jó lehetőségnek mutatkozott a Világjáró verseny, melyen már évek óta nagy számban vesznek részt tanulóink és kitűnő eredményeket érnek el. A sokféle készség és képesség fejlesztésén túl jó lehetőséget ad a közösség építésére is. Nagy örömmel tölt el, hogy felfigyeltek és értékelik a munkámat, s a jövőben is a minél hatékonyabb együttműködésre törekszem, mely a gyerekek eredményeiben és örömében mérhető a leginkább.

Matyi Tamásné a Hebe Kft. jelöltje.

Ménich Nikoletta – német

Ménich Nikoletta vagyok, ötödik éve dolgozom a Váci Madách Imre Gimnáziumban, ahol német nyelvet és tanulásmódszertant oktatok. Az ismeretanyag átadása mellett kiemelten fontosnak tartom a diákok önismeretének, személyiségének fejlesztését, hogy egészséges énképük alakuljon ki, és az iskola befejezése után is megállják helyüket az életben.

Bővebben Ménich Nikolettáról >>

A mai diákokat (is) rengeteg stressz éri az iskolában, ezért óráimon olyan légkör kialakítására törekszem, amiben mindenki jól érezheti magát. Ezáltal sokkal motiváltabban tudnak dolgozni, és így hatékonyabb a közös munka.

Azt gondolom, hogy tanárként nem csak az a feladatunk, hogy a szakmai tudásunkat átadjuk, hanem az is, hogy hozzásegítsük a diákokat ahhoz, hogy megtalálják a saját útjukat. Erre a nyelvtanítás véleményem szerint remek lehetőséget kínál, amit igyekszem is kihasználni.

Diákjai írták:

” Amellett, hogy rendkívül jól tanítja a németet, nagyon empatikus személy. Sok időt fordít a személyiségünk és önismeretünk fejlesztésére, ami elengedhetetlen az idegen nyelv használata mellé, ha ki akarunk állni mások elé beszélni, előadást tartani. Mindemellett sokat tanulunk a világról német kiselőadások formájában.
Sok kiselőadást tartunk, osztálytársaink részére, különböző érdekes témáról. Életszerű szituációkról tanulunk idegen nyelven, ami számunkra pozitív. Megszínesíti számunkra német „szürkébb” részeit, sok figyelmet fordít a tanultak elmélyítésére. “

Lévayné Tálos Lívia – német

Ezúton szeretnék bemutatkozni az Év Tanára cím jelöltjeként. 2006-ban a  Szegedi Egyetem germanisztika-európa tanulmányok szakjainak elvégzése után visszakerültem szülővárosomba, Székesfehérvárra. Azóta középiskolában, felnőtt képzésben és nyelviskolában szereztem szakmai tapasztalatokat.

Bővebben Lévayné Tálos Líviáról >>

Gyermekeim születését követően kerültem a Ciszterci Szent István Gimnáziumba, ahol úgy érzem, megtaláltam a helyem. Két éve okítom diákjaimat a német nyelv szépségeire, készítem fel őket az érettségire és a nyelvvizsgára. A tanulás elengedhetetlen részének tekintem a a következetes munka mellett a kreatív feladatmegoldásokat. Így ismertük és szerettük meg az Önök versenyét.

Diákjai írták:

” Azért nevezzük, mert nagyon szeretjük. Mindig segít és nemcsak az órai anyaggal kapcsolatban. Mindig kikéri a véleményünket bármiről, például a dolgozatíró napról. Tanulmányi kirándulást is szervez/szervezett nekünk Bécsbe. Interaktív órákat tart nekünk.
Érthetően magyaráz, mindig segítőkész. Foglalkozik a problémáinkkal, mindig meghallgat. Fontos neki, hogy sikerüljön nekünk a nyelvvizsga vagy az érettségi, egy plusz, hajnali órát szán felkészítésünkre. Ha épp rossz napunk van (ami tiniként érthető) megengedi, hogy másnap írjuk meg a dolgozatot. Nagyon megértő, engedékeny, és amit számon kér, nagyon korrekt.

Molnár Márta – német

Német nemzetiségi tanítói diplomámat 2005-ben Baján az Eötvös József Főiskolán szereztem.  Dél-Zselic Általános Iskola Mozsgói Lengyeltóti János Általános Iskolájában helyezkedtem el, ahol jelenleg is tanítok.

Bővebben Molnár Mártáról >>

A nemzetiségi anyanyelvi nevelés mellett többek között osztályfőnöki feladatokat is láttam el, vezettem és vezetek német nyelvi nyári táborokat, kolleganőmmel közösen fogjuk össze az iskolai nemzetiségi napok lebonyolítását. Tanítványaim között nagy létszámban vannak hátrányos helyzetű gyermekek, akik mögött nem minden esetben áll az idegen nyelv elsajátításához szükséges támogató családi háttér. Célom, hogy a gyermekekkel megszerettessem a német nyelvet, felkeltsem érdeklődésüket egy más kultúra iránt.

Fontosnak tartom, hogy minden lehetőséget kihasználjak annak érdekében ,  hogy tudásuk élő legyen, a mindennapokban használják a nyelvet. A versenyeken való szerepeltetéssel nem csak tudásszintjüket, de önbizalmukat is szeretném erősíteni.

Diákjai írták:

“Türelmesen és érthetően meséli el a tananyagot. Óráin alkalmanként meséket nézünk német nyelven.
Márta néni mindig mosolyog, szeret bennünket! Lehetőséget biztosít alkalmanként, hogy elmeséljük hétvégi élményeinket. Kiszámítható és következetes. Nem tesz különbséget köztünk, a tudásunkat osztályozza. Kicsit szigorú, de nem baj, mert ha jó jegye kapok, tudom hogy megdolgozom érte.

Babonics Mariann – német

A székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnáziumban tanítok 6. éve német nyelvet. Óráim nagy része a tehetséggondozó osztályokban van.

Bővebben Babonics Mariannról >>

Nagyon fontosnak tartom diákjaim körében a versenyeken szerzett tapasztalatokat nyelvi fejlődésük érdekében. Pozitív élmények hatására évente egyre több diákom jelentkezik (idén 38-an).

Jó tapasztalataink alapján kollégáim körében is elterjedt a verseny jó szelleme. Munkaközösség vezetőként látom, hogy több munkatársam is él e nagyszerű lehetőséggel.

Babonics Mariann a Hebe Kft. jelöltje.

Pittenauer Rita – német

Pittenauer Rita vagyok, a Császártöltési Bánáti Miklós Német Nemzetiségi Általános Iskola tanára. Felsőfokú tanulmányaimat moszkvai és passaui ösztöndíjakkal fűszerezve Szegeden végeztem.

Bővebben Pittenauer Ritáról >>

1999 szeptembere óta tanítok gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Tanítványaim tehetségének és motiváltságának köszönhetően munkám során számos országos szintű eredményt értem el.

Legfontosabb célkitűzésem, hogy emberileg és szakmailag a lehető legtöbbet nyújtsam diákjaimnak. Tanóráimon igyekszem oldott hangulatot teremteni, hogy ne „csak” tanulják, hanem szeressék is a német nyelvet.

Diákjai írták:

” Rita tanár néni nagyon szereti a gyerekeket és szívvel-lélekkel teszi a dolgát. Nagyon segítőkész, jól magyaráz, és egyenlően bánik a gyerekekkel. Kedves, aranyos, vicces, nyitott, megértő és mindig lehet rá számítani. Játékosan ösztönzi a gyerekeket a német nyelv szeretetére. Személyiségének köszönhetően lett a német nyelv a kedvenc tantárgyam.
A gyerekek felszabadultak az órán, sokat dicsér, és keveset szid, de a heti dolgozatírás nem maradhat el nála. Évente kirándulásokat szervez Bécsbe tanítványai számára. Időt, figyelmet szentel diákjaira, legyen szó iskolai vagy iskolán kívüli dolgokról. Mindenkihez van egy kedves szava, Rita néni ölelése minden bánatot feledtet “

Dobó Aliz – német

Dobó Aliz vagyok, a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium német nyelvtanára. 35 éves nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem. A hivatásom tölti ki életemet; jó érzés megszerettetni a tanulókkal az idegen nyelvet, átadni tudásom legjavát.

Bővebben Dobó Alizról >>

Mindig keresem azokat a módszertani megoldásokat, amelyekkel nemcsak az idegen nyelv elsajátításához, hanem a tanulók személyiségfejlődéséhez is hozzásegítenek. Óráim szervezésénél központi szerepet játszik a kooperatív módszer, a projektmódszer, a tevékenységen, az együttműködésen alapuló tanulás, hisz a több forrásból származó ismeretszerzés együttes alkalmazásának elsajátítása mellett a diákok megismerhetik egymás erősségeit, gyengeségeit, és megtanulják, hogy a közös cél érdekében együtt dolgozzanak másokkal.

Fontosnak tartom a tanulókkal történő személyes kapcsolat kialakítását, a jó hangulat megteremtését, illetve a könnyed, barátságos és támogató légkör biztosítását. Legfontosabb vezérelvem az eredményesség.

Dobó Aliz a Hebe Kft. jelöltje.

Kocsányné Farkas Éva – angol

1991 óta tanítok angol nyelvet a debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban magyar-angol szakos tanárként. Nagyon szeretem az angol  nyelvet tanítani a kezdetektől…Több éven keresztül az osztályfőnöki munkaközösség vezetőjeként is tevékenyen  részt vettem az iskola életében.

Bővebben Kocsányné Farkas Éváról >>

Iskolánkban angol nyelvi tagozatos osztály is működik. Számos angol tagozatos csoportot vittem végig, és juttattam el a közép illetve felső fokú nyelvvizsgáig. Jelenleg is egy angol-német tagozatos osztály osztályfőnöke vagyok. A Play and Win levelezőversenyt  rendkívül hasznosnak tartom, hosszú évek óta benevezem a diákjaimat erre a versenyre.

A gyerekek élvezik a feladatok megoldását , természetesen kérdéseikkel bátran fordulnak hozzám , de a munkát önállóan végzik . A versenyben való részvételüket minden esetben jutalmazom, ezzel is motiválva őket a további részvételre. Remélem, még hosszú ideig lehetőségük lesz a diákoknak, hogy tudásukat felmérjék ezen a színvonalas versenyen.

Diákjai írták:

” Ő a világ legjobb tanárnője, nemcsak nyersen adja le az anyagot, hanem minden órán próbál egy kis játékosságot, izgalmat belevinni. Sosem telik unalmasan egy óra sem. Lehetőséget ad prezentációk és kiselőadások tartására, mellyel nagyban növeli önbizalmunkat. Azért jó tanár még (legjobb), mert az eddig tanultakat mindig becsempészi a mostani órákra, így van lehetőség gyakorlásra. 

Fóti Nóra – angol

Közel 20 éve tanítok a Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium Deák Ferenc Gimnázium és Általános Iskolájában. Igazi kihívás, hogy tanítok alsó-, felső és a gimnáziumi tagozaton is.

Bővebben Fóti Nóráról >>

Szeretek új dolgokat, módszereket kipróbálni. Amióta saját gyerekeim is iskolások, sok dolgot átértékeltem, és több helyen is változtattam a pedagógiai gyakorlatomon. Fontosnak tartom az egyéni bánásmódot, a felzárkóztatást és a tehetséggondozást.

Az elmúlt években többféle versenyen is indultak tanítványaim, ahol igazi sikereket éltek meg, ami mindenkinek új erőt ad a továbblépéshez.

Diákjai írták:

” Úgy tanulunk tőle nagyon sok anyagot, hogy nem unatkozunk. Szeretjük a humor érzékét, és hogy vannak tabletes óráink heti kétszer. Szerencsére nincs túl sok házi. Nagyon jó felkészítő tanár a versenyekre, nagyon jól megy nekünk az angol úgy, hogy örülünk neki. 

Tongori Ágota – angol

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanárképző Főiskolai Karán szerzett magyar-angol szakos tanári diplomámat kiegészítendő, ugyanazon egyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem 1997-ben angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanárként.

Bővebben Tongori Ágotáról >>

Ezt követően is számos hazai és külföldi (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Írország, Luxemburg) kurzuson gazdagítottam mesterségbeli tudásomat. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán szerzett közoktatási vezető és pedagógus szakvizsgámatközoktatási szakértői tevékenységem során kamatoztatom.

Mentortanárként a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanárjelöltjeinekszakmai gyakorlatát, fejlődését segítem, felkérés esetén egy-egy szakdolgozat bírálatát végzem. A Pécsi Tudományegyetem ECL Vizsgaközpontján keresztül a budapesti vizsgahelyek által szervezett nyelvvizsgákon vizsgáztatóként működöm, emellett a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Doktori Iskolájának doktorjelöltje vagyok.

Tanári hivatásomat rendkívül fontosnak tartom, ezen belül is a tanítványaimmal, hallgatóimmal, kollégáimmal való szoros együttműködést mindannyiunk épülésére, tudásbéli gyarapodására,lelki gazdagodására. Tevékenységem egyik legjelentősebb területe a tehetséggondozás, melyre remek lehetőséget teremtenek az országos Play and Win angol nyelvi levelezőversenyek, melyeken hosszú évek óta vesznek részt tanítványaim, s ha éppen nem is győztesei, de feltétlenül nyertesei e tevékenységnek.

” Tanárnőnk már harmadik éve tanítja nekünk az angol nyelvet. Minden tanítványára nagyon odafigyel. Érdekes, évente változó versenyekre nevez be bennünket. A tanítványait tudásuk szerint támogatja, kedvesen és emberségesen feleltet, még a dolgozatoktól sem félünk annyira.”

Képesné Szabó Flóra – angol

„ Az oktatás a legerősebb fegyver, melyet arra használhatunk, hogy megváltoztassuk a világot.” – Nelson Mandela.

A nevem Képesné Szabó Flóra és a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium angol – német szakos tanára vagyok. A fent látható mottót az iskola diákjai választották számomra, mivel áthatja személyiségemet és a tanításhoz való hozzáállásomat.

Bővebben Képesné Szabó Flóráról >>

7 éves koromban döntöttem el, hogy tanár szeretnék lenni és célomat sosem veszítettem szem elől. 2016-ban fejeztem be tanulmányaimat a Miskolci Egyetemen, ahol két és fél évig tanítottam üzleti angolt és üzleti németet. Ezután kezdtem el tanítani a jezsuita gimnáziumban. A német nyelvvel általános iskolában ismerkedtem meg, míg az angolt autodidakta módon sajátítottam el az internetről 17 évesen.

Tanítási stílusomra nagy hatással volt az un. SDL tanulási módszer, alkalmazom a KIP alapelveit és új módszerek kidolgozásán is dolgozom (jelenleg például a gamification módszerein).

Tanítási hitvallásomban a nyelvi kompetenciák fejlesztésén kívül központi szerepet tölt be a diákok személyiségbeli fejlődésének segítése is. Iskolánkban a tehetséggondozáson kívül fontos a személyes fejlesztés is. Diákjaim és köztem olyan közeli kapcsolat alakul ki, melynek köszönhetően nehézségeiket és sikereiket is szeretettel osztják meg velem.

Diákjai írták:

” Azért neveztem a versenyre őt, mert szerintem nagyon jó tulajdonsága, hogy a diákjaival úgy viselkedik, mintha ők lennének a legjobbak, és ezért önbizalmat kapnak, és tényleg ők lesznek a legjobbak. Néha a nehéz napokon is ő nem hagyja, hogy a diákok szomorkodjanak, ezért mindent megtesz ennek érdekében. 

Kőfalvi Erika – angol

Szívesen fogad minden új ötletet, lehetőséget, amivel a gyerekek érdeklődését, lelkesedését felkeltheti. Óráit barátságos légkör jellemzi, eszköztárából nem hiányzik a humor sem.

Bővebben Kőfalvi Erikáról >>

A lemaradókat külön segíti, lehetőséget ad a hibák javítására. Gyönyörű papírból készült filigránjai évek óta díszítik

iskolánkat. Rendszeres látogatója a kecskeméti Ciróka Bábszínháznak, színház és mozirajongó. A nevelés, oktatás számára nem ér véget a munkaidő leteltével

Diákjai írták:

” Kedves, türelmes, odafigyel minden tanítványára. Játékosan tanítja az angolt.
Kedvenc tanárom, nagyon segítőkész, mindig várom óráit mert érdekes és izgalmas.
Nem kiabál, mégis képes rendet tartani közöttünk. Fiatalos, kedvet csinál a tanuláshoz. Viccesek az órái, mindig együtt nevet velünk.
 

Nagy Katalin – angol

Nagy Katalin történelem – orosz – angol szakos tanár vagyok. Diplomámat 1976-ban szereztem. Mátészalkán a Képes Géza Általános Iskolában tanítok. Munkahelyemen harmincöt éve dolgozom, ahol egy szakmailag kiváló tantestületnek vagyok a tagja.

Bővebben Nagy Katalinról >>

Az angol nyelvet 1996 óta tanítom, mely sok-sok örömöt és sikert hozott életembe.

Tanítványaim jelölése nagyon megtisztelő és méltó befejezése pályafutásomnak.

” Rá nem csak pedagógusként tekintünk, hanem barátként is. Ezzel a nevezéssel örömet szerettünk volna okozni.
Sok időt töltünk vele együtt, és jól ismerjük. Türelmes, mert nem sajnálja az idejét. Kedves, mert látszik rajta, hogy szeret minket. Nagyon sok éve dolgozik, ebben az évben nyugdíjas lesz. Nagyon sok gyereket felkészített, bármikor fordulhatunk hozzá segítségért.”

Tamássy Zoltán – angol

Tamássy Zoltán vagyok, alsó tagozatosoknak tanítok angol nyelvet Ebesen, Debrecen közelében.

Bővebben Tamássy Zoltánról >>

A két tanítási nyelvű képzést már 11 éve indítottuk iskolánkban, melynek a kezdetektől részese vagyok.  Számomra legkedvesebb az első osztályba belépő óvodásokat átvezetni az iskola világába, a játékos angol tanítással összemosni a határokat.

Érdekes kihívásnak érzem a felső tagozatra való felkészítés is. Ebben segítenek az olyan színvonalas versenyek is, mint a Play and Win!, melyen évek óta részt vesznek tanulóink.

Diákjai írták:

” Vicces és szórakoztató. Jól tanít angolul, és én is szeretem. Kedves nagyon.
Szórakoztató órákat tart, és viccessé teszi a tanulást. Szigorú és következetes. Tiszteletben tartja a véleményeinket, kérdéseinket.
 

Hugyecz Hajnalka – angol

Hugyecz Hajnalka vagyok a békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola intézményvezető- helyettese. Tanulmányaimat a békéscsabai Kőrösi Csoma Sándor Főiskolán végeztem tanító és angol nyelvi tanítóként 2000-ben.

Bővebben Hugyecz Hajnalkáról >>

Majd a Pécsi Tudományegyetem angol bölcsész és középiskolai tanár szakán bővítettem ismereteimet, ahol 2005-ben kaptam diplomát. Pályámat 2000. szeptemberében jelenlegi munkahelyem kezdtem. Aktív kidolgozója voltam a jelenleg is nagyon népszerű két tanítási nyelvű programnak. 2008-tól tagozatvezetőként, 2009-től igazgatóhelyettesként dolgozom és igyekszem az aktuális igényeknek megfelelően módszertani gazdagsággal továbbadni a jövő nemzedékének tudásomat.

Szaktanácsadóként és bázisintézményi koordinátorként igyekszem segíteni kollégáim munkáját is. Egy 13 éves kiegyensúlyozott, okos tinédzser lány boldog anyukája vagyok.

Hugyecz Hajnalka a Hebe Kft. jelöltje.

Marton Gáborné – angol

A rendszerváltás előtt még nem sok iskolában tanították az angol nyelvet, így az enyémben sem, de a dalokon keresztül nagyon megfogott a hangzása, amelyeket megpróbáltam lefordítani is.

Bővebben Marton Gábornéról >>

A 80-as évek végén már indítottak emelt óraszámú angol tagozatot a választott gimnáziumomban, amit sikeresen elvégeztem. Ezt követően lehetőségem nyílt Angliában eltölteni egy hosszabb időszakot, ahol nagyon sokat fejlődtem, természetesen. A tudásomat üzleti kapcsolattartásban, fordításban és tolmácsolásban kamatoztattam, amit a Pécsi Tudományegyetem angol nyelvtanári szakán folytatott tanulmányok alatt is végeztem.

Már házasként a budapesti Bornemisza Péter Gimnázium és Általános Iskolában helyezkedtem el, de fordításokat is vállaltam. Rendszeresen részt vettem továbbképzéseken, jelenleg a második diplomámért, Biblia- és hitoktatás témában folytatok tanulmányokat. Férjemmel két tinédzserkorú gyermeket nevelünk.

Marton Gáborné Boróka a Hebe Kft. jelöltje.

Bagány Péter – történelem

Bagány Péter vagyok, 56 éves középiskolai történelem és irodalom tanár, három frissen diplomázott gyermek apja. Immár több mint 15 éve a Villányi Teleki Zsigmond Szakképző Iskolában /szakgimnázium?/ tanítok.

Bővebben Bagány Péterről >>

Több munkahelyem is volt, de megmaradtam itt, ez egy kellemes környezetben lévő jól felszerelt, de családias intézmény, európai mércével is számon tartott borász képzéssel. Magam három korosztályt tanítok, a „kicsiket”, szakmás osztályokat, de fő tevékenységem a nappali érettségizős, illetve a felnőtt levelezős képzés. Mint osztályfőnök örülök, hogy három tanítványom is szépen helytállt a történelem versenyen.

Mobil telefonom és jogosítványom nincs, de egy öreg versenybringával járom az országot nyaranta, zenélek, színpadi műveket írogatok, illetve Bóly utolsó hercegéről, Montenuovo Nándor hercegről írtam egy kis monográfiát. Persze ezek nagy részébe bevonom a diákjaimat is. Amit viszont útálok az a „kompetencia” kifejezés…

Diákjai írták:

” Saját élményeivel és gondolataival gazdagítja a tananyagot. Tanulásban, gondjainkban mindenben segítséget és támaszt nyújt. Néha picit szigorú, de ennyi belefér. Nem csak kitűnő tanár, de a legjobb osztályfőnök. Remekül magyaráz, néha kis humort csempész bele “

Bokor Zoltán – történelem

Bokor Zoltán vagyok, diplomámat Szombathelyen a Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központján szereztem történelemtanár, valamint művelődésszervező szakon.

Bővebben Bokor Zoltánról >>

2011-től 2012-ig óraadó történelemtanár voltam a Váci Mihály Általános Iskola Ifjúsági Tagozatán, majd 2012 szeptemberétől az Ajkai Gimnázium, Szakképző Iskola, Sportiskola Bánki Donát Intézményegységében tanítok. 2013-tól 2016-ig egy szakmunkás osztály osztályfőnöke voltam, 2016-tól szakgimnáziumi osztályban töltöm be ugyanezt a pozíciót.

Mindemellett iskolánk Diákönkormányzatának segítő tanáraként is próbálok hozzájárulni a diákélet felpezsdüléséhez. Igyekszem folyamatosan képezni magam, új technikákkal megismerkedni, mint a kooperatív tanítás, vagy az IKT-s módszerek, hogy ezekkel is közelebb hozzam a gyerekeket a tanulás és a történelem szeretetéhez. Szabadidőmben szeretek sportolni, többször indultam maraton, félmaraton, triatlon versenyeken.

Diákjai írták:

” Óráit végig figyelemmel kísérjük, izgalmasság, érdekessé és kíváncsivá tudja tenni a sokszor unalmasnak tűnő témákat. Vicces és közvetlen.

Folyamatos gondolkozásra kényszerít minket kérdéseivel, rendkívül segítőkész. Fáradhatatlanul dolgozik, sokszor bombázzuk kérdéseinkkel. “

Petrilla Csaba – történelem

Petrilla Csaba vagyok, egy budapesti általános iskolában történelmet, földrajzot, erkölcstant, természetismeretet, és tanulás módszertant tanítok a felsősöknek az iskolai humán munkaközösség vezetőjeként, ezért kollégáimmal és a szülőkkel is törekszem a hatékony, bizalomra épülő kapcsolattartásra, együttműködésre.

Bővebben Petrilla Csabáról >>

Pályakezdésem óta vagyok osztályfőnök, és azt tapasztaltam, hogy mindenki tehetséges valamiben – ezért vallom, hogy nem csak a legjobb tanulókat, hanem a nem kiemelkedő képességűeket is kell/érdemes versenyre buzdítani a lehető legkülönfélébb műveltségi területeken.Kerületi biológia-földrajz munkaközösség-vezető voltam éveken át, így a kerület „Európán át” angol-német nyelvű földrajz csapatversenyének, és a kerületi környezetvédelmi csapatversenynek egyik ötletgazdája, szervezője voltam-vagyok évek óta. A DÖK segítő tanáraként szervezek karitatív célú játék – és PET palackgyűjtést, melyekkel óvodát, alapítványokat támogatunk, mert a nevelést legalább olyan hangsúlyosnak tekintem, mint a tárgyak oktatását.

Az általam készített iskolai videofilmekkel és afelsőseinknek 13 éve szervezett és vezetett sátortáborral célom, hogy népszerűsítsem a GLORIETT iskolát. A  „jó jegygyűjtő” osztályverseny, a madáretető készítő pályázatok, a kis konyhakert gondozása a gyerekekkel és az általam szervezett egyéb programok reményeim szerint aktív diákéletet biztosítanak diákjaim számára. Mentorpedagógus szakvizsgámat 2016 júniusában végeztem el, 42 évesen.

” Jó tanár. Nem is annyira szigorú. Csak akkor ad figyelmeztetőt, ha valaki tényleg rossz. Vicces. Nagyon jól tanít.

Abban jó, hogy feldobja a napunkat. Izgalmasak az órái. Azért őt választottuk, mert többet van velünk, mint a többi tanár. 

Tolvaj Andrásné – történelem

Mohácson élek, a Mohács Térségi Általános Iskola Székhelyintézményében dolgozom. Egy rugalmas, kreatív tantestület tagjaként nagy hangsúlyt fektetek munkám során a tanulók képességeinek fejlesztésére.

Bővebben Tolvaj Andrásnéról >>

Elsődleges célom a tantárgy megszerettetése, a motiváció fenntartása. Tevékenykedtetve tanítok, a gyerekek aktív részesei a tanulási folyamatnak. Szeretik a történelmet, várják a tanórákat, s ez nagyon jó dolog.

Diákjai írták:

” Csak azt kéri számon, amit alaposan, érhetően megtanít. Órái nem unalmasak, gyakran viccelődik. Minél érthetőbben, következetesebben próbálja elmagyarázni a tananyagot. Látszik, hogy minden órára készül. Néha játszik is velünk. Óráin fegyelmet tart. Minden tanuló bizalommal fordulhat hozzá. 

Bernáth Melinda – történelem

Történelem, német nyelv és irodalom szakos tanár, valamint 6.-os osztályfőnök vagyok a füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskolában.

Bővebben Bernáth Melindáról >>

Diákjaimmal évről évre megmérettetjük magunkat különféle tanulmányi versenyeken. Szívügyemnek tekintem a tehetséggondozást. Mindig szívesen veszünk részt a HEBE Kiadó sokrétű versenyein. Köszönettel tartozom kedves tanítványaimnak, amiért felterjesztettek erre a szép díjra.

Diákjai írták:

” Órái élvezhetőek, sok mindent megtanulunk tőle. Hiszi, hogy sok mindenre képesek vagyunk, fordulhatunk hozzá bármilyen problémával. Programokat, táborokat szervez és örömmel vesz részt osztályunk életében is.

Mindig számíthatunk rá, ha problémánk van elmondhatjuk neki. Mindenkivel kedvesen viccesen áll a dolgokhoz. Élmény vele a történelem, viccesen és érthetően magyaráz. 

A jelöltek listája tantárgyanként itt letölthető:

Képek az idei Év tanára díjkiosztó ünnepségről

Visszajelzések a korábbi Év tanára díjkiosztókról

Tisztelettel köszönöm még egyszer a lehetőséget a versenyre, a pénteki csodálatos hangulatban eltelt, tartalmas napot! Nagyon jólesik ilyen rendezvényeken részt venni. A következő tanévben több csapattal, több tantárgyból indulunk majd, ahogyan említettem is, nálunk itt a Debreceni Barossban elég nehéz a helyzet, ami a tárgyi tudást illeti, de lelkesek vagyunk és a jó tapasztalat a Hebével erőt és löketet ad nekünk, hogy bátrabban próbálkozzunk.

Horváth Beatrix

Kedves Szervezők!
Szeretném megköszönni mindenkinek az Év földrajztanára díjat. Nagyon nagy erőt adott a további munkámhoz. Soha sem fogom elfelejteni azt a szeretetet, megbecsülést, amit Gödöllőn átélhettem.

Kovács Erika

A mai nap az iskolában számomra azzal telt, hogy beszámoltam kollégáimnak és tanítványaimnak a pénteki áldott napomról. Köszönöm, hogy az a nap úgy telhetett el, hogy megbecsültnek, igazán elismertnek érezhettem magam. A sok dicséret már maga felér egy kitüntetéssel. És a legnagyobb áldás, hogy tudhatom, a legfontosabbak jelöltek, akiket tanítok!

Uné D. Panni

A fogadtatás is olyan volt, mintha személyesen ismertük volna egymást régről. A beszélgetések közvetlenek voltak, talán pont azért, mert azt éreztük, tényleg érdekel Titeket, amit mondunk. A közvetlen, szeretetteljes légkör tette ünnepélyessé ezt a napot!
Köszönöm, hogy ott lehettem Veletek, gratulálok a HE-BE KFT szellemiségéhez!
Gyüre Zsuzsa

Hihetetlen élmény volt a díjátadó, még még most is nagyon nagy élmény visszagondolni rá! Köszönöm Nektek ezt a gyönyörű napot! Az oklevél a dolgozószobám falán van, a plakett az asztalomon, így nincs nap, hogy ne gondolnék Rátok szeretettel!

Laczkó Andrásné

Szeretném még egyszer megköszönni a csütörtöki rendezvényt, a szíves vendéglátást és jó hangulatot.

További szép napot és minden jót kívánok Nektek.

K. Katalin (Dunaújváros)

Szeretném még egyszer megköszönni, hogy részt vehettünk az Év tanára díjátadón! Nagyon jól éreztük magunkat, és örülünk ennek a kezdeményezésnek! Jól esett a kedves fogadtatás, a vendéglátás. Tetszett a rendezvény menete, színvonalas szervezése, jó volt meghallgatni más kollégákat és tapasztalatokat gyűjteni.

Munkátokhoz további sok sikert kívánok, remélem, jövőre is találkozunk!

D. Orsolya

Szeretném még egyszer megköszönni, hogy részt vehettem a mai rendezvényen és én nyerhettem a díjat a történelem tanárok közül.

A diákok nevében is mondhatom, hogy szívesen vettek részt a versenyen, a feladatok nagyon tetszettek nekik.

A következő tanévben pedig szintén indítunk csapatokat.

T. Tamás

Egy fantasztikus nappal ajándékoztatok meg!

Nagyon jól éreztem magam nálatok! Egy igazán méltó nap volt,méltó társaságban, jól szervezetten.

Köszönöm az élményt!!

Imréné F. Katalin